Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 сентября 2013

Иванна

Учитель начальных классов

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Прокопчук Іванна Георгіївна

Мета: заміщення вакантної посади вчителя трудового навчання або початкових класів.
Досвід роботи: з 2004 року працювала у Рівненському міському центрі творчості учнівської молоді на посаді керівника гуртків; з 2010 року працювала в Рівненській класичній гімназії «Престиж» на посаді вчителя трудового навчання у початковій школі.
Маю досвід: 1) робота з дітьми молодшого шкільного віку на основі уроків трудового навчання, гуртків орігамі та технічного моделювання, розвиток їх технічної уяви та здібностей; 2) підготовка дітей до змагань, виставок з орігамі та технічного моделювання, участі в семінарах, конференціях вищевказаних напрямків; 3) власні методичні розробки з орігамі, паперопластики та подальша їх реалізація в учбовому процесі.
Набула досвіду роботи з дітьми молодшого шкільного віку (розробка схем-макетів виробів орігамі та паперопластики різного рівня складності, визначення найефективніших методів роботи із вказаною віковою категорією учнів). Протягом усього періоду роботи вдалося досягти високих показників успішності учнів на внутрішньо-шкільному, міськрайонному, міжобласному та всеукраїнському рівні.
З 1 жовтня 2004 року призначена на посаду керівника гуртків у Міському центрі творчості учнівської молоді. Працювала над виявленням та розвитком технічних здібностей в учнів початкових класів; навчанню кресленню, читанню схем, застосування учнями отриманих теоретичних знань на практиці.
З 1 вересня 2010 року працювала в Рівненській класичній гімназії «Престиж» на посаді вчителя трудового навчання початкових класів та керівника гуртків. Обізнана з: 1) різними методами, прийомами та формами навчальної діяльності, що відповідають змісту й характеру навчального матеріалу; 2) розробкою комплексних підходів для проведення занять з орігамі та технічного моделювання з урахуванням специфіки зазначених напрямів; 3) розробка та втілення методів, прийомів та форм роботи на практиці.
Протягом проведення педагогічної діяльності учні неодноразово ставали переможцями та призерами міських, обласних та всеукраїнського рівня змагань та виставок з технічного моделювання, орігамі, та були нагороджені грамотами та дипломами, цінними призами. Особисто була нагороджена: у 2006 році Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамотою за результативну працю в галузі позашкільної освіти та зразкового виконання посадових обов'язків; у 2009 році Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамотою за високий професіоналізм, особливу старанність, наполегливість у справі виховання, навчання підростаючого покоління; у 2010 році Управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Грамотою за зайняте ІІ-е місце в обласному конкурсі на кращу методичну розробку з початково-технічного моделювання серед педагогів позашкільних навчальних закладів; у червні 2011 року Управлінням освіти рівненського міськвиконкому Подякою за розвиток творчих здібностей і обдарувань школярів; у вересні 2011 року Управлінням освіти рівненського міського виконавчого комітету Грамоти за результатами роботи у 2010-2011 навчальному році; у 2011 році Рівненським міським виконавчим комітетом Сертифікат на засвідчення про встановлену персональну стипендію міського голови на 2011-2012 н. р.
Освіта:
1999-2004 – навчання в Рівненському державному гуманітарному університеті на педагогічному факультеті за спеціальністю «Початкове навчання» - здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, практичного психолога у закладах освіти. Диплом РВ № 25644646.
У 2007 році успішно пройшла атестацію у Міському центрі творчості учнівської молоді як керівник гуртків. Згідно висновку пройденої атестації встановлено 10-й тарифний розряд. Того ж року в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти отримала свідоцтво № 070021 про підвищення кваліфікації із спеціальності «Керівник гуртків декоративно-прикладного мистецтва».

У 2011-2012 навчальному році проходила атестацію у Рівненській класичній гімназії «Престиж» вчитель початкових класів (кваліфікаційна категорія «Спеціаліст 1-ї категорії») та керівник гуртків (10-й тарифний розряд). В Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти пройшла курси про підвищення кваліфікації за результатами яких було вручено Свідоцтва «Вчитель початкових класів» (№ 112702) та «Керівник гуртків» (№ 110128).
Відмінно володію ПК, Word, Excel, електронна пошта, Інтернет; Умію користуватись оргтехнікою: факс, ксерокс, принтер, сканер, системний телефон;
Енергійна, комунікабельна, умію знаходити спільну мову з людьми, уникати конфліктів. Швидко навчаюсь цілеспрямована, виконавча, відповідальна, працелюбна.

Знання мов: вільно володію українською та російською мовою, орієнтуюсь в англійській мові за допомогою словника, та електронного перекладача.

Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: