Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Olga

Технолог харчової промисловості

Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості, Технолог, Оператор на виробництво, Варник, Технолог кондитерського виробництва, Лаборант
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 39 лет
Город проживания: Ивано-Франковск
Готов работать: Ивано-Франковск, Киев, Львов, Ужгород, Черновцы
Рассматривает должности:
Технолог харчової промисловості, Технолог, Оператор на виробництво, Варник, Технолог кондитерського виробництва, Лаборант
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог харчової промисловості

с 01.2012 по 08.2020 (8 лет 8 месяцев)
ЧП, м. Дніпро, м. Бориспіль (Харчова промисловість)

1. Розробка та впровадження нових рецептур наповнювачів;
2. Здійснення контролю за дотриманням рецептури та виробничим процесом;
3. контроль за технологією приготування наповнювачів, нормами закладення сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни;
4. контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
5. Контроль якості продукції стадії приготування.
6. Органолептична оцінка продукції з відповідними термінами реалізації
7. Координація роботи зміни.

Біолог

с 08.2009 по 01.2012 (2 года 6 месяцев)
Міська СЕС, Дніпро (Державні організації)

1.Працюючи з поточною документацією, контроль робочої дисципліни працівників;
2. Виконання доручень завідувача лабораторії;
3. Ведення обліку та аналізу роботи, подання звітності в установленому порядку;
4. Застосування на практиці та введення в діяльність лабораторії нових методик досліджень;
5. Організація та участь у проведенні внутрішнього та зовнішнього контролю якості досліджень шляхом постановки контрольних завдань щодо вмісту хімічних сполук;
6. Володіння характеристиками аналітичного контролю згідно з областю акредитації.

Образование

Національній університет харчових технологій

Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технолог, Київ
Высшее, с 2015 по 2017 (2 года)

Дніпропетровський Національний Університет ім. О. Гончара

Хімія, аналітична хімія, Дніпро
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

Знания и навыки

  • MS Excel
  • Ведення документації
  • Робота в команді
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Розробка нових видів продукції
  • Складання технологічних карт
  • Уміння аналізувати
  • Саморозвиток
  • Комунікабельність

Дополнительная информация

Особистісні якості:
вміння планувати та організовувати роботу, оперативність, комунікабельність, відповідальність, прагнення до професійного та особистого зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: