Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 января 2022 PRO

Валентина

Бухгалтер, економіст, ревізор, аудитор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 09.2014 по 10.2019 (5 лет 1 месяц)
ЛНВК " Школа- інтернат І-ІІІ ст.-правознавчий ліцей", Луцьк (Освіта, наука)

Формування місячної, квартальної та річної звітності закладу.Облік матеріальних цінностей, надходження , оприбуткування, списання та вибуття, проведення інвентаризації, контроль за станом розрахунків з постачальниками та надавачами послуг, проведення розрахунків до кошторису установи, внесення змін до них, контроль за всіма іншими ділянками бухгалтерського обліку.

- головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності (виконання функціональних обов'язків економіста)

с 11.2007 по 02.2014 (6 лет 3 месяца)
Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Укр, Луцьк (Державних Фонд)

-складання проектів зведених кошторисів управління та управління і проведення розрахунків до нього, аналіз виконання зведених кошторисів доходів та видатків управління, формування помісячних планів асигнувань відповідно до заявок структурних підрозділів. Контроль щодо дотримання чинного законодавства у складанні проектів кошторисів структурними підрозділами. Підготовка проектів наказів щодо фінансування структурних підрозділів відповідно до їх планів асигнувань. Підготовка оперативної інформації щодо використання коштів на вимогу вищестоящої установи.

- контролер -ревізор

с 05.1993 по 10.2007 (14 лет 5 месяцев)
Контрольно-ревізійне управління у Волинській області, Луцьк (Державні організації)

-проводила ревізії та перевірки установ охорони здоров'я та соціального захисту щодо дотримання ними чинного законодавства у фінансового - господарській діяльності . А саме: проведення інвентаризації каси та усіх матеріальних цінностей ( матеріали, продукти харчування, медикаменти, необоротні активи та основні засоби). Достовірність надходження та орибуткування, правильність списання усіх матеріальних цінностей , достовірність проведення розрахунків з постачальниками. Дотримання чинного законодавства при нарахуванні заробітної плати, соціальних виплат, веденні касових та банківських операцій та інші питання, відповідно до повноважень .

- контролер - ревізор

с 04.1989 по 05.1993 (4 года 1 месяц)
Контрольно-ревізійний відділ управління охорони здоров'я Волинської області;, Луцьк (Державні організації)

- проводила ревізії та перевірки установ охорони здоров'я, щодо дотримання ними чинного законодавства у фінансового - господарській діяльності. А саме: проведення інвентаризації каси та усіх матеріальних цінностей ( матеріали, продукти харчування, медикаменти, необоротні активи та основні засоби), правильність їх вибуття та списання відповідно до чинного законодавства, достовірність списання продутів харчування, до меню -розкладок та норм харчувпння, достовірність проведення розрахунків з постачальниками. Дотримання чинного законодавства при нарахуванні заробітної плати, веденні касових та банківських операцій, та інші питання, відповідно до повноважень .

Бухгалтер

с 09.1987 по 04.1989 (1 год 7 месяцев)
Волинська обласна дитяча лікарня у м.Луцьку ; (заклад охорони здоров'я)

- вела облік матеріальних цінностей у структурних підрозділах лікарні та складський облік, облік продуктів харчування та списання їх відповідно до меню, облік медикаментів та списання їх відповідно до вимог, нарахувала заробітну плату працівниках, проводила звірки взаєморозрахунків з постачальниками .

Бухгалтер

с 03.1987 по 08.1987 (5 месяцев)
Головпоштамт м. Миколаїв (Установа зв'язку)

- облік матеріальних цінностей, перевірка та прийом звітності підзвітних відділень головпошти, ведення розрахунків з дебіторами та кредиторами, проведення взаємозвірок з ними

Бухгалтер матеріального відділу головної бухгалтерії ЧСЗ;

с 08.1985 по 02.1987 (1 год 6 месяцев)
Чорноморський суднобудівний заводу м. Миколаїв ( ЧСЗ), Миколаїв (Судобудування)

-вела складський облік 3 складів, проводила річні та вибіркові інвентаризації на складах , проводила контроль за правильністю оформлення первинних документів щодо надходження та вибуття матеріальних цінностей в склад та зі складу.

Образование

ТернопІльска академІя народного господарства

Фінанси, Тернопіль
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 9 месяцев)

З 09.1982 року по червень 1985 року навчання на планово - економічному відділі Ірпінського індустріального технікума по спеціальності бухгалтерский облік

Дополнительное образование и сертификаты

Бухгалтерія 1С, навчальні курси щодо проведення закупівель через " Prozorro"

2 місяці 2006рік, 2016 рік 6 днів.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Бухгалтерський облік Парус Ведення звітності Є-дата Парус-Бухгалтерія Афіна

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Сімейний стан: заміжня , маю двох дочок 23
та 20 років.

Громадянство: українка;

Особисті якості: Орієнтована на результат, використовую логічний та методичний підхід до досягнення цілей та завдань; використовую методичні підходи до планування, організації та аналізу; відповідальна; готова вивчати нові ділянки роботи; наполеглива ; емоційно зріла, спокійна та розуміюча


Інтереси та захоплення: люблю подорожувати, цікавлюсь історією України та інших країн.
Маю закордонний паспорт.


« 26 » червня
2020 року

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: