Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Александр

Телеведущий, актер ТВ, автор рекламных текстов, переводчик, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Главный специалист отдела международного сотрудничества и протокола

с 09.2012 по наст. время (11 лет 8 месяцев)
Госпредпринимательство Украины (поддержка малого и среднего бизнеса, помощь в его развитии)

Маркетинг-консультант, аналитик, переводчик

с 09.2007 по 09.2012 (5 лет)
ООО "Апри" (Поиск бизнес-партнёров, посредничество)

Образование

Киевский Национальный университет имени Тараса Шевченко

Факультет социологии, аспирантура, кандидат социологических наук, Киев
Высшее, с 1999 по 2007 (8 лет)

Знания и навыки

MS Word MS PowerPoint Користувач Internet Adobe Photoshop Opera Mozilla Firefox Google Chrome Веб-браузери Google Zoom Adobe

Знание языков

  • Испанский — средний
  • Английский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Французский — средний
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Кролевець Олександр Миколайович

03187, м.Київ, вул.Заболотного, буд.90, кв.34
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Facebook сторінка [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Акторське портфоліо з агломовними відеозаписами https://www.acmodasi.com.ua/a_267542.html

Особисті дані: українець, 1982 року народження, не одружений.
Освіта: 1994-95 – приватна школа в м. Оксфорд Великобританія (native English speaking and writing skills) 1999-2004 рр.- факультет соціології Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка, спеціальність – соціолог.
2004-2007 рр. – аспірантура при Київському національному університеті ім. Т.Г.Шевченка, маю ступінь кандидата соціологічних наук.
Досвід: 2007- 2012 рр. маркетолог- консультант ТОВ «АПРІ».

Напрями роботи: Вивчення структури та сегментації ринку телекомунікаційних послуг, соціального складу споживачів, динаміки попиту та пропозицій під час рекламних кампаній, розробка рекламних проектів, піар-технології.

Червень 2012 р. – жовтень 2013 р.: головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва та протоколу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Функції, завдання, напрями роботи та навички:
-Аналіз, систематизація та узагальнення інформації щодо діяльності органів державної влади зарубіжних країн та міжнародних організацій, які опікуються питаннями розвитку малого та середнього підприємництва
-Налагодження контактів з представниками міжнародних організацій, відповідних відомств зарубіжних країн з метою розвитку двостороннього співробітництва
-Забезпечення участі представників Держпідприємництва України в роботі спільних міжурядових комісій з питань співробітництва, робочих груп з питань співробітництва щодо розвитку та підтримки МСП
-Ділова дипломатична переписка, складання звітів про міжнародні відрядження, тез до переговорів, Підготовка міжвідомчих угод (меморандумів) про взаєморозуміння, забезпечення виконання процедур, необхідних для їх підписання
-Забезпечення участі представників Держпідприємництва України в міжнародних конференціях, семінарах, «круглих столах», навчальних програмах.
-Здійснення організаційно-технічних протокольних заходів з питань підготовки та проведення двосторонніх зустрічей, переговорів, засідань робочих груп, семінарів, конференцій, «круглих столів» тощо.
Перекладацький супровід міжнародних переговорів. Послідовний переклад з англійської та французької мов. Проведення екскурсій для іноземних делегацій на англійській мові.


Додаткові відомості: Практичний досвід роботи з ПК. Досвід перекладу документації з іноземних мов. Перекладав Податковий Кодекс з української мови на англійську, редагував тексти економічного та політичного спрямування на англ.. та українській мовах. В 2013 та 2014 роках перекладав нормативно-правові документи Європейського Союзу з англійської на українську, звіти соціально-правових досліджень з української на англійську.

Маю досвід зйомок на ТБ в ігрових програмах ( "Еники-Беники" (1994 р.), "Перший мільйон" на 1+1 (2003 и 2005 р.), «Утриматись в кріслі» (2011 р.), шоу перевтілень "4 мачо і удача" (НЛО ТБ, 2014 р.) "Суперінтуїція" (Новий Канал, 2017 р.), "За живе", "ЕксперименТИ (СТБ, 2017, 2018 рр.), рекламний ролик COMFY, рекламні ролики АТБ, OLX, серветки SMILE, мобільний додаток Альфа-Банк, телереконструкція із циклу "Загублений світ"(2019-2020 рр.) , реклама GoPuff для США, діджитал-компанії Lamark (2021 р.), магазину Pethouse (2021), онлайн-казино GG Poker ua (2022) . Епізодичні ролі в серіалі "Слуга народу" та докуреаліті "Реальна містика" (2015, 2016, 2019 рр.), ролі другого плану в серіалах "Сімейні мелодрами", "Агенти справедливості", "Київ вдень та вночі", "Історія одного злочину", "Виходьте без дзвінка" , "Доктор Віра" (2016, 2017, 2018, 2019 рр.), "ДВРЗ-3", "СидорЕнки-СидОренки" (2021), "Впізнай мене" (2023), запис та озвучка рекламних відеороликів англійською мовою, одна з головних ролей в короткометражному фільмі "Мерзотники"(2018-2019), короткометражці "Апітерапія" (2019). Також записував корпоративні ознайомчі і навчальні ролики англійською мовою для фінансової компанії, граю в коротких відео та міні-серіалах на соціально-значущі теми англійською мовою для Ютуб-каналів DramatizeMe, Classmates, для компанії Fabiosa Media, мобільних застосунків (2021-2022-2023-2024).

Є досвід викладацької діяльності в університеті під час навчання в аспірантурі.

Також маю проект та сценарій інтелектуальної телевізійної гри.

Досконало володію: англійською, російською, українською мовами, французькою добре читаю і розумію, але трохи гірше розмовляю, іспанська та німецька зі словником.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: