Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 ноября 2017 PRO

Руслан

Електрик

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Нежин

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

інженер- електрик

с 05.2001 по наст. время (23 года)
Ніжинський агротехнічний інститут, Ніжин (Освіта, наука)

2001-2005р.- електрик та лаборант в агроінституті;2006- 2007р.- ЗАТ"КиївстарGSM"- електромонтер, АФУ, висотні роботи та виконроб;з 2007-2013р.- інженер- електрик та за сумісництвом викладач електротехнічних дисциплін в агроінституті; 2013р.- викладач електротехнічних дисциплін.

Образование

Ніжинський агротехнічний інститут

"Електрифікації та автоматизації с.г." інженер-електрик, Ніжин
Высшее, с 2000 по 2007 (6 лет 9 месяцев)

В грудні 2013р. закінчую другу вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Диплом- магістр,спеціальність- викладач електротехнічних дисциплін.

Знания и навыки

Користувач ПК Ремонт авто

Дополнительная информация

Одружений. Маю власний легковий автомобіль. Шукаю додаткову роботу за сумісництвом. Можу працювати в будь-якому направленні енергетики та автоматики. Також займаюся ремонтом електрообладнання автомобілів та с.г. техніки. Маю 4 групу допуску до електроустановок напругою до 1000В; посвідчення відповідального за газове господарство промислових котлів та пальників; посвідчення "Безпечне виконання висотних робіт". Був відзначений міськими, районними, та обласними грамотами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: