Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 декабря 2016

Світлана

Банковский специалист, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

НІКОЛЕНКО СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА
Особисті дані:
Дата народження: 12.07.1985р.
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дом. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місце проживання: Чернігівська обл., р-н., с. Киїнка, вул.Пролетарська, 8-А
Сімейний стан: незаміжня



Кваліфікація: дипломований спеціаліст з бухгалтерського обліку та аудиту. Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського і податкового обліку, маю практичні навички ведення бухгалтерського обліку і складання звітності.

Освіта:

2002-2007рр. Чернігівський державний технологічний університет, економічний факультет, спеціальність “Облік і аудит”. В 2006р. присвоєна кваліфікація бакалавра з економіки та підприємництва, в 2007р. – спеціаліста з обліку і аудиту.
Додатково: 09.2007-12.2007рр. Тренінг з “Етики ділового спілкування”

Досвід роботи:

27.08.2013р. - даний час. ПОЛIКОМБАНК, економіст операційного відділу. Основні обов'язки: обслуговування клієнтів - суб'єктів господарювання (облік кредитів та депозитів юридичних осіб, оформлення розрахункових документів, відкриття/закриття рахунків та формування справ з юридичного оформлення рахунків клієнтів), позабалансовий облік, облік операцій по готівковим розрахункам відділення з іншими банками, облік операцій з банкоматами, щоденна звірка та підшивка бухгалтерських документів дня.

17.08.2010 - 27.08.2013рр. ПOЛIКОМБАНК, економіст відділу карткових продуктів та платіжних систем. Основні обов’язки: формування договорів із суб’єктами господарювання по зарахуванню заробітної плати на картрахунки працівників, інформаційне обслуговування клієнтів щодо роботи з платіжними карками, фінансовий моніторинг відповідно до внутрішньобанківських нормативних документів, підготовка статистичної та іншої звітності, що належить до компетенції відділу, для інформування Нацбанку України.

17.04.2009-08.02.2010рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, завідуюча сектором супроводження платіжних карток відділу платіжних карток. Основні обов’язки: супроводження операцій з платіжними картами (відкриття рахунків фізичним особам, обробка файлів на відкриття корпоративних рахунків, випуск платіжних карток, прийом та обробка претензій, підготовка документів для закриття рахунків); технологічний супровід операцій з емісії та еквайрінгу платіжних карток; адміністрування та супроводження баз даних (ведення баз довідників, формування звітів, обробка відомостей про заробітну плату за зарплатними проектами); консультаційна допомога відділенням з питань роботи платіжних карток та програмного забезпечення.

01.10.2008-17.04.2009рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, провідний економіст сектору ведення та підтримки баз даних платіжних систем відділу платіжних карток. Основні обов’язки: знання та використання в роботі правил обслуговування платіжних карток, технологічне ведення та супроводження баз даних по банківським платіжним карткам модуля емісії і поточних операцій з платіжними картками.

27.08.2007-01.10.2008рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, економіст сектору ведення та підтримки баз даних платіжних систем відділу платіжних карток. Основні обов’язки: обробка файлів на відкриття/закриття картрахунків в модулі емісії фізичним і юридичним особам, консультація клієнтів, прийом та попередня обробка заяв і претензій.

01.08.2007-21.08.2007рр. ВАТ “Чернігівський завод "Металiст”, економіст. Основні обов’язки: аналіз діючих форм первинних документів і звітності з окремих видів бухгалтерського обліку, техніко-економічних розрахунків з планування, матеріально-технічного постачання, збуту, матеріальних і трудових витрат.




Додаткова інформація:

- вільне володіння ПК, як користувача ( пакет програм Microsoft Office), банківські програми BCZ-Card, Mebius, “C-Files”, Поліофіс, АКС АРГУС, БIC "Грант", FAR, ін.).
- іноземна мова – англійська (базовий рівень, вільне читання), маю права керування автомобілем категорії В.
- маю рекомендаційні листи.

Особисті якості: цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, бажання та здібність постійно поповнювати знання та само розвиватися.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам