Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 июня 2017 PRO

Яніна

Бухгалтер по первичной документации, 2 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Декларант

с 01.2007 по 10.2008 (1 год 9 месяцев)
ПП „Іщенко В.В.” (обувная фирма)

Оформляла документи для митниці, податкової інспекції, інших контролюючих органів (Обласна санітарно-епідеміологічна станція, Центр стандартизації і метрології, Державна інспекція з карантину рослин): рахунки, контракти, довідки і доповнення до них, заяви, різного роду звітність, митні декларації та ін. Розтаможувала експортну сировину та затаможувала імпортовані вироби. Виконувала обов’язки бухгалтера: вела «Табель обліку робочого часу працівників», заповнювала звітність 1-ДФ та звітності до цільових фондів, проводила нарахування амортизації основних засобів на підприємстві.

21.03-29.12.06р.працювала в ТОВ „Крокуль” декларантом та інженером відділу зовнішньоекономічних зв’язків. Оформляла різні документи для митниці і податкової інспекції: декларації, рахунки, контракти та довідки і доповнення до них та ін. Проводила розтаможування експортної сировини та затаможувала імпортовані вироби.

15.08-16.07.2001р. практика на КВТФ „Крокуль”, працювала на комп’ютері, з принтером, ксероксом та факсом. Друкувала такі документи: накази, довідки, докладні записки. Відповідала на телефонні дзвінки, приймала телефонограми.

Образование

ПДАА

Фінанси, Полтава
Высшее, с 2007 по 2010 (2 года 8 месяцев)

20.11.08-03.03.09р.ПДАА, курси бухгалтерів з вивченням програм 1С Предприятие і Б-Туз.
25.05-17.08.2001р. ПТУ № 3, м. Полтава, курси секретар керівника.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Дуже полюбляю читати книжки у вільний від роботи час. Я дуже допитлива, розумна, кмітлива, енергійна, цілеспрямована, швидко вчуся, добре вливаюсь в колектив. Шкідливих звичок не маю.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: