Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 апреля 2024 PRO

Сергій

Технолог харчової промисловості, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник виробництва

с 10.2023 по наст. время (7 месяцев)
Nashe, Київ (Харчова промисловість)

- планування та організація процесу постачання сировини, матеріалів та устаткування для виробництва;
- забезпечення оптимальних запасів на складах, уникнення дефіциту або перевищення запасів;
- взаємодія з постачальниками, контроль якості постачаної продукції;
- координація роботи підрозділу, забезпечення надійного та швидкого виконання завдань;
- управління персоналом відділу (виконання і контроль завдань, розвиток персоналу, контроль робочого часу, складання і контроль графіків);
- розробка та впровадження на виробництві нових смаків.

Майстер (технолог)

с 11.2022 по 10.2023 (11 месяцев)
Рошен, Київ (Харчова промисловість)

• організація і контроль виробничих процесів у цеху
• опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників виробництва
• складання технологічних карт
• супроводження систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів і інтеграція цих систем на принципах НАССР
• розподіл персоналу цеху по дільницях, надання виробничих завдань на зміну
• розрахунок та видача робочих рецептур в залежності від плану і складу сировини
• виявлення відхилень від технологічного процесу та інформування керівників цеху
• внесення в програму виробництва виробітку продукції, обсягів зворотніх відходів
• проведення списання сировини і допоміжних матеріалів
• внесення в програму виробництва заявки на отримання сировини
• проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів
• контроль виконання санітарних норм співробітниками цеху і санітарного стану приміщення, обладнання
• облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів.

Інженер-технолог

с 07.2016 по 10.2022 (6 лет 3 месяца)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (Харчова промисловість)

• контроль процесу обсмаження кави;
• аналіз обсмаженого зерна і профілю обсмаження;
• розробка профілів обсмаження, згідно запитів споживачів;
• участь у каппінгу зразків;
• розробка інструкцій, технологічних регламентів, блок-схем та ін. технологічної документації;
• участь у проведенні експериментальних робіт з освоєння нових технологічних процесів та впровадження їх у виробництво;
• аналіз причини браку і випуску продукції низької якості, прийом участі в розробці заходів по їх попередженню та усуненню, а також у розгляді рекламацій на продукцію, що випускається підприємством;
• здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни у виробництві та правильної експлуатації технологічного устаткування;
• проведення внутрішніх аудитів на підприємстві;
• проведення навчання персоналу.

Оператор лінії кави

с 12.2015 по 06.2016 (6 месяцев)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (виробництво кави)

• контроль за справним станом обладнання;
• попередження і усунення браку продукції;
• забезпечення безперебійної роботи обладнання протягом зміни;
• ведення системи звітності та робочої документації.

Начальник зміни

с 04.2015 по 12.2015 (8 месяцев)
ТОВ «Сігнет-Центр», Андрушки (Харчова промисловість)

• організація технологічного процесу на зміні з метою виконання планових завдань з виробництва;
• нормування праці працівників;
• забезпечення, дотримання встановленої технології виробництва цукру;
• здійснення оперативного контролю за експлуатацією устаткування, економним витрачанням сировини та матеріалів;
• контроль дотримання технологічної, виробничої та трудової дисципліни на зміні.

Начальник зміни

с 06.2014 по 12.2014 (6 месяцев)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)

• контроль за виконання змінного виробничого завдання працівниками технологічної зміни, дотримання встановленої технології виробництва цукру-піску;
• здійснення оперативного контролю за технічно правильною експлуатацією устаткування та інших основних засобів;
• виявлення, запобігання і усування причини порушень процесу виробництва;
• проводити роботу з підвищення продуктивності праці і якості продукції, що випускається, зниження витрат виробництва (трудових і матеріальних);
• аналіз результатів виробничої діяльності технологічної зміни, причини зниження якості готової продукції;
• участь в роботі з оперативного планування виробництва;
• контроль за дотримання працівниками зміни технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил і норм охорони праці;
• нормування праці працівників.

Оператор станції водопідготовки

с 02.2014 по 05.2014 (3 месяца)
ПАТ “Орлан”, "БІОЛА", Київ (виробництво напоїв)

• здійснення контролю процесу водопідготовки, контроль параметрів сирої і обробленої води;
• проведення регенерації фільтрів ХВО;
• проведення легкого/нескладного профілактичного ремонту і налаштування обладнання;
• ведення звітів і записів по ділянці водопідготовки;
• приготування робочих розчинів для очищення води.

Інженер-технолог

с 08.2013 по 12.2013 (4 месяца)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)

• контроль за виконанням встановленого технологічного режиму;
• оптимізація технологічного процесу;
• розробка оргтехзаходів по підвищенню якості продукції;
• ведення технологічної документації;
• контроль якості продукції.

Купажник 4 розряду сиропо-купажного цеху

с 04.2013 по 07.2013 (3 месяца)
КЗБН “Росинка”, Київ (виробництво напоїв)

• чітке дотримання послідовності процесу приготування купажу і забезпечення безперервної подачі безалкогольних напоїв на лінію розливу;
• дотримання графіку приготування купажу і зміни ассортименту;
• контроль якості готового купажу;
• дотримання процедур очищення обладнання у відповідності з графіком;
• попередження і усунення браку продукції;
• ведення системи звітності та робочої документації.

Образование

Національний університет харчових технологій

Спеціальність “Технології цукру та полісахаридів” та здобув кваліфікацію магістра з технології цукру та полісахаридів (з відзнакою), Київ
Высшее, с 2012 по 2013 (1 год)

Національний університет харчових технологій

Базова вища освіта за напрямом підготовки “Харчові технології та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії, Київ
Неоконченное высшее, с 2008 по 2012 (4 года)

Шосткинська загальноосвітня школа I-III ступенів № 11 Шосткинської міської ради Сумської області;

Шостка
Среднее, с 1998 по 2008 (10 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів: “FSSC 22000:2016. Розробка та документація ”, проведений ІП “СЖС У

2017

Отримав сертифікат про успішне закінчення 16-годинних курсів: ISO 22000:2005, ISO 19011:2011. Внутрішній аудитор. Перехід на нов

2018

Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів ISO 22000:2018, ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.

2020

Знания и навыки

AutoCAD КОМПАС КОМПАС-3D Графічний дизайн

Дополнительная информация

Особисті якості:
1) характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вмію аналізувати та логічно мислити;
2) маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, вимогливий, відповідальний, цілеспрямований;
3) швидко навчаюсь, володію досвідом роботи в команді і самостійно;
4) шкідливих звичок не маю;
5) захоплення: спорт, музика та риболовля.
Додаткові відомості:
1) володію українською та російською мовами, рівень англійської мови – Elementary;;
2) практичний досвід роботи з комп’ютером;
3) маю права водія (категорії В) та досвід керування автомобілем (2 роки);
4) маю досвід роботи в лабораторії;
5) володію навиками нормування праці працівників;
6) досвід роботи запуску лінії з нуля.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: