Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Артем

Бар-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Буковель, Днепр, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший Бармен

с 01.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
Deep Bar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Робота з гостями (контактна стійка, сервіс бар)
- Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв
- Контроль залишків продукції на барі (алкоголь, б/а продукція та ін.) та прийом товару
- Приготування п/ф (сиропи, кордіали, шраби тощо)
- Підтримання чистоти на барі, складі тощо.
- Дотримання санітарних норм (маркування, правила зберігання)
- Інвентаризація та щомісячний перерахунок

Бармен

с 01.2019 по 09.2019 (8 месяцев)
Square59, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Робота з гостями (контактна стійка, сервіс бар)
- Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв
- Контроль залишків продукції на барі (алкоголь, б/а продукція та ін.) та прийом товару
- Приготування п/ф (сиропи, кордіали, шраби тощо)
- Підтримання чистоти на барі, складі тощо.
- Дотримання санітарних норм (маркування, правила зберігання)
- Інвентаризація та щомісячний перерахунок

Старший Бармен

с 05.2018 по 03.2022 (3 года 10 месяцев)
Бартоломео, ресторанно-готельний комплекс, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виконання обов'язків бармена:
- робота з гостями
- знання меню
- приготування алкогольних та безалкогольних напоїв
- підтримка бару та всього прилеглого до нього (склад з алкогольною продукцією) у чистоті
- дотримання всіх санітарних правил
- приймання товару
- Викладення алкогольної продукції
- маркування та правильне зберігання продуктів (фрукти, цитруси, молочка тощо)
- проведення щотижневих санавралів та щомісячних переобліків та інвентаризації
і т.д
2. Контроль видачі продукції суворо за тех. картам
3. Редагування тех. карт
4. Контроль за чистотою бару, маркуваннями, термінами зберігання та виконанням усіх санітарних правил
5. Контроль за наявністю всіх потрібних продуктів
6. Складання щоденної закупівлі
7. Складання щотижневого замовлення відповідно до залишків і продажів за тиждень
8. Складання щомісячного графіка, бланків замовлення, актів списання, чек-листів тощо
9. Проведення санавралу, переобліку та інвентаризації
10. Підтримка дружньої атмосфери у колективі

Барменеджер

с 01.2017 по 09.2018 (1 год 8 месяцев)
Ресторан Стейкерс, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Обговорення концепції закладу для вироблення стилістики та можливості згодом наситити бар оригінальним контентом.
- Перелік, кошторис, тендер та подальший підбір обладнання, інвентарю та посуду. Зонування технологічних процесів.
- Розробка карти бару, авторських коктейлів та вин. Опрацювання, презентація. Твердження з боку керівництва.
- Розробка авторської лінійки міцних напоїв, подійних напоїв для заходів, сезонних оновлень.
- Підбір персоналу бару. Тренінги, майстер-класи. Роль у барі. Інструкції. Матеріали для навчання. Посадові обов'язки.Контроль графіка працівників бару.
- Іспити на засвоєння пройденого матеріалу. Контроль якості готової продукції. Аналіз барменів, корекція діяльності. Систематизація процесів у роботі бару.
- Взаємодія із бухгалтерією. Спільні розрахунки собівартості та націнки продукції. Тех та калькуляційні карти.
- ведення документообігу (прихід, переміщення, списання, інвентаризації), створення стоп-листів (оптимальна кількість продукції в барі та на складі), чек-листів (відкриття, закриття бару, в процесі роботи), передача зміни, заявки.
- Курування підрозділу.
- Аналіз ефективності роботи бару: моніторинг продаж, оптимізація витрат, корекція націнок. Виведення з меню неходових, за підсумками аналізу, позицій та їх заміна на нові, потенційно перспективні, ґрунтуючись на уподобаннях гостей, трендах та потребах закладу.

Барменеджер

с 07.2015 по 01.2017 (1 год 6 месяцев)
Бар Молоко, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання обов'язків менеджера.
Контроль порядку та правильної роботи закладів.
Розробка, складання та впровадження барного меню, сезонних пропозицій, технологічних карт, винної карти, відстеження товару на барі та складі та своєчасна взаємодія з постачальниками, проведення інвентаризації та навчальних тренінгів!
Складання барного сезонного меню, набір та навчання барменів, тренінги та майстер класи, ведення переговорів з постачальниками, а також укладання договорів, закупівля сировини та обладнання.

Образование

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара

Факультет экономики., Дніпро
Неоконченное высшее, с 2012 по 2015 (3 года)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Word MS Office R-Keeper Міксологія Навички роботи з комп'ютером Організація та налагодження роботи закладу Складання карт бару (коктейльної, алкогольної та б/а)

Дополнительная информация

У 21с. робота - не просто засіб заробітку грошей, а й місце де ми проводимо більшу частину життя. Хочеться стати частиною колективу в одному з прекрасних закладів, розвиватися у ресторанній сфері та прагнути зберегти та примножити якості місця, в якому опинюся.
Понад 7 років у сфері HoReCa, є досвід роботи Старшим Барменом та Бар-менеджера. Є досвід запуску закладу з нуля. Був бар-менеджером на двох прибуткових проектах. Управляв командою з більше п'ятнадцяти чоловік. Функції та завдання, які виконував посади старшого бармена та бар-менеджера:

- Робота з бухгалтером та технологом;
- Проведення інвентаризації;
- Заявка на алкоголь та на решту продукції бару;
- Розробка коктейльної картки, оновлення кожного кварталу;
- Підбір інвентарю та посуду для бару;
- Формування асортименту меню, прорахунок цін, калькуляційні карти.
- Складання тех карт, чек-листів, бланків переобліків;
- Дотримання собівартості та націнки на продукцію бару;
- Поновлення асортименту бару;
- Організація заходів, концертів відповідно до умов та роботи з брендами;
- Навчання та підбір персоналу.

Особисті якості:
Зберігаю спокій у стресових ситуаціях, дисциплінований. Люблю знайомитися з новими людьми. Спокійно ставлюся до критики - адже тільки через тверезу оцінку наших вчинків і рішень можна стати краще в роботі і досягти поставлених цілей. Цілеспрямованість, наполегливість. Вибагливість до себе та оточуючих, працездатність 24 години на добу. Вміння працювати в команді; аналізувати ситуацію, інформацію та мислити логічно. Виконання завдань «швидко та ефективно». Високий рівень стресостійкості. Швидкий, енергійний. Творча особистість.

Похожие кандидаты

Бариста
Днепр

Бармен
Днепр

Бариста
Львов

Бариста
20000 грн, Одесса

Бариста
Днепр

Бариста
15000 грн, Днепр

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: