- PRO
Павло
Шеф-кухар (Азія), 60 000 грн
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар (Азія), Бренд-шеф, Завідувач виробництва, Аналітик, Менеджер з продажу, Суші-шеф
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2312433/
Опыт работы
Регіональний Шеф кухар
с 07.2023 по 03.2025
(1 год 8 месяцев)
Roll Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових локацій
Розробка технологічних процесів
Підтримка стандартів
Контроль якості
Навчання персоналу
Налагождення виробничіх процесів
Робота з відгуками
Інше
Бренд-шеф
с 12.2022 по 08.2023
(8 месяцев)
QOS Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття заклада з нуля
Розробка стандартів та виробничого циклу
Розробка та введення меню преміум сегмент
Підбір та навчання персоналу
Інше
Керуючий
с 03.2018 по 06.2022
(4 года 3 месяца)
HMG Виробництво зовнішньої реклами, Київ (Легка промисловість)
Розробка макетів зовнішньої реклами (CorelDraw)
Підбір персоналу
Ведення внутрішньої бухгалтерії
Інше
Кухар універсал
с 01.2017 по 01.2018
(1 год)
Vicini italiani, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування італійської, японської, тайської кухонь.
Контроль за якістю продукції.
Інше
Шєф-кухар
с 05.2016 по 01.2017
(8 месяцев)
VeloCity, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля, пошук та навчання персоналу, управління персоналом кухні, організація технологічних процесів на кухні, контроль якості продукції, робота з постачальниками продукції, ведення звітної документації.
Шеф-повар, Зав. Виробництва
с 06.2015 по 07.2016
(1 год 1 месяц)
Ping-Pong, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Учет товарно-материальных ценностей, проведение инвентаризаций, анализ товарных запасов, контроль качества, контроль технологических процессов, организация рабочего процесса, работа с поставщиками продукции, ведение отчетной документации.
Сушист, Кухар універсал
с 03.2014 по 02.2015
(11 месяцев)
Рис, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Врахування товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль якості, знання технологічних процесів.
Сушист, Кухар універсал
с 04.2013 по 03.2014
(11 месяцев)
Fuji San, Київ (Доставка тайско-китайской еды)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Проведення інвентаризацій. Облік товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль за їх якістю знання технологічних процесів.
Сушист
с 09.2012 по 10.2013
(1 год 1 месяц)
Тануки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Сушист
с 09.2011 по 09.2012
(1 год)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Образование
НЄУ
Менеджер організації, Нікополь
Высшее, с 2008 по 2015 (7 лет)
Єкономічна освіта
Знания и навыки
- Знання кухонь світу; знання правил ціноутворення та калькуляці
- Управління командою
- Цілеспрямованість
- Лідерство
- Ведення документації
- Ведення CRM
- Управління рестораном
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Про себе:
[
Відсутність шкідливих звичок
Лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, уміння аналізувати, уміння працювати у команді, творчий похід, пунктуальність, відповідальність, акуратність, прагнення професійного зростання.
Ціль:
Здобути перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного зростання, реалізувати свої амбіції та ювелірний підхід до приготування. Працювати в стабільній компанії, використовуючи справжні знання та вміння та набуваючи нових
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Рассматривает должности: Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), Керуючий мережею магазинів
50 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Регіональний шеф, Roll Club, 1 год 10 месяцев
- Бренд-шеф, QOS Sushi, 8 месяцев