Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2019

Майя

Юрист, кадровик, діловод

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Спеціаліст економічного відділу

с 08.2018 по наст. время (5 лет 9 месяцев)
Департамент розвитку та експлуатації житлово- комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації, Львів (Розвиток житлово комунального господарства)

Головний спеціаліст-юрисконсульт

с 10.2012 по наст. время (11 лет 7 месяцев)
Відділ Держгеокадастру у м.Яремчому, м.Яремче (Земельні)

Ведення внутрішньої документації, ведення документообігу відділу, реєстрація та обробка кореспонденції, ведення телефонних переговорів і робота з клієнтами, контоль своєчасного виконання документів, ведення архіву документів, складання листів, виконання робіт з кадрового діловодства (прийняття на роботу, переведення та звільнення, надання відпусток, заохочення та стягнення та ін.), підготовка наказів, розпорядженнь, службових записок щодо кадрової та основної діяльності філії, ведення обліку трудових книжок особового складу, формування і ведення особових справ працівників, ведення табельного обліку робочого часу особового складу, первинне заповнення листів непрацездатності, графіків відпусток, обліку показників зайнятості та складання й подання звітів до Центру зайнятості, підготовка необхідних документів для кваліфікаційної та атестаційної комісій, проведення необхідних заходів щодо професійної оцінки працівників.

Образование

Львівський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, м.Львів
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет 2 месяца)

Дополнительная информация

Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: