Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024

Олександр

Інженер з охорони праці

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Ковальчук Олександр Вікторович, 1971 р.н.
Тел [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета працевлаштування: інженер з охорони праці, начальник відділу охорони праці (неповна зайнятість).
Освіта:
1992 – закінчив Луганське вище військове авіаційне училище штурманів за спеціальністю штурман-інженер.
Досвід роботи:
1992 – 2004 – служба в Збройних Силах України. 2004 – звільнений з лав Збройних Сил України в зв’язку з реформуванням ЗСУ.
Вересень 2005 – квітень 2006 – інженер з охорони праці ВАТ «Конвеєр», травень 2006 – вересень 2006 – начальник відділу охорони праці ВАТ «Конвеєр», галузь – машинобудування.
Вересень 2006 – серпень 2007 – інженер з охорони праці ВАТ «Комунпостач», галузь – будівництво, експлуатація, торгівля.
Вересень 2007 – квітень 2012 – начальник відділу охорони праці ТзОВ «Міськбудмоноліт», галузь – будівництво.
Квітень 2012 — січень 2013 — інженер з охорони праці ТзОВ “Датекс С”.
Січень 2013 по теперішній час — начальник відділу охорони праці ТОВ СП “Електронтранс”
2012 – закінчив чергові курси і отримав посвідчення в ДП «Західний експертно-технічний центр» Держгірпромнагляду як інженер з охорони праці.
2012 – закінчив чергові курси і отримав посвідчення в ДП «ЗЕТЦ» Держгірпромнагляду як інспектувальна особа в електроустановках з 4 групою з електробезпеки.
2008, 2011 – закінчив курси і отримав посвідчення в Львівському навчально-технологічному комбінаті як особа, яка здійснює відомчий нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів.
11.2010 – закінчив курси та отримав посвідчення в ДП «ЗЕТЦ» як особа, відповідальна за організацію робіт з експлуатації ліфтів.
Функції: отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатації обладнання підвищеної небезпеки, проведення вступного інструктажу з питань охорони праці, розробка інструкцій, положень, інших нормативних актів з питань охорони праці, контроль за проведенням попередніх, періодичних медичних оглядів працівників, які виконують роботи зі шкідливими і небезпечними умовами праці, своєчасним проведенням технічних оглядів, випробування устаткування, проведенням первинного, повторного, позапланового і цільового інструктажів з питань охорони праці; видача керівникам структурних підрозділів обов’язкових для виконання приписів; розробка Комплексних заходів для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці; прийняття участі у розслідуваннях нещасних випадків і аварій, підготовка та здача документації в інспекцію котлонагляду для реєстрації вантажопідіймальних кранів; ліфтів, співпраця з інспекторами Держгірпромнагяду, експертами Фонду соціального страхування від нещасних випадків в Україні, лікарями з гігієни праці санепідстанції.
Знання іноземних мов:
Російська – добре, французька, англійська – зі словником.
Знання ПК – досвідчений користувач.
Додаткові дані:
Посвідчення водія категорії В, закордонний паспорт.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: