Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 января 2024 PRO

Вікторія

Домробітниця, 2 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Каменец-Подольский
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Домробітниця

с 11.2014 по 07.2023 (8 лет 8 месяцев)
Робота в сімях, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

На даний час шукаю роботу вахтою. 14/14,або 10/10.Досвід роботи:Няня-домробітниця хлопчик-7 років,(1рік),супровід до школи,відвідування гуртків,секцій,виконування домашніх завдань.Приготування їжі для усієї сім'ї,прибирання квартири- 90 кв.м.,прання,прасування,сухе та вологе прибирання. Домробітниця - будинок,(2 роки). Прибирання будинку 302 кв.м.,(Сухе та вологе),будинок для гостей (100 кв.м.),прання білизни,прасування,сезонне миття вікон,приготування їжі по замовленню господарів (виключно українська кухня). Догляд за гардеробом : ручне та машинне прання,виведення плям,догляд за взуттям,аксесуарами. Сезонне сортування гардеробу посезонно.Здача речей в хімчистку,прийом,перевірка.Складання списків продуктів,побутової хімії,прийом та розміщення гостей.Прибирання будинку 500 кв.м та догляд за гардеробом,догляд за кімнатними рослинами,догляд за домашніми тваринами (кішка). Можу працювати з одним гардеробом. Є письмові рекомендації.

Образование

Хмельницьке педучилище 1996р., Кам-Под університет ім. Огіенка 2009р.

Початкове навчання і виховання, Хмельницький, Кам-Подільський.
Высшее, с 1992 по 2009 (16 лет 9 месяцев)

В 2012 році закінчила курси підвищення кваліфікації. Видала свою друковану продукцію "Цікаве вивчення математики для учнів 1-4 класів", відповідно до нової програми.

Дополнительное образование и сертификаты

Школа домашнього персоналу 1.Курс "Домробітниця -економка".

2016,21 день

Знания и навыки

Користувач ПК Добре і якісно виконую свою роботу.

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — средний

Дополнительная информация

Пунктуальна,доброзичлива, врівноважена, без шкідливих звичок. Роботу виконую якісно і з відповідальністю.Вмію слухати зауваження та адекватно реагувати на них. Не можу тільки терпіти несправедливості та приниження. Можу працювати з одним гардеробом,а також поєднувати прибирання з гардеробом. Є рекомендації. Якщо не відповідаю на дзвінок, напишіть будь-ласка у вайбер, завжди перетелефоную. Дякую.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: