Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 января 2018

Світлана

Помічник юриста, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник юриста

с 02.2013 по 12.2014 (1 год 10 месяцев)
приватна фірма "Мегапрогрес", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

робота з документами, допомога у вирішенні юридичних справ

Образование

Міжрегіональна Академія управлуння персоналом

Правоохоронна діяльнысть, Хмельницький
Высшее, с 2004 по 2010 (5 лет 9 месяцев)

З 2004р. по 2010р. навчалась в Хмельницькому інституті Міжрегіональна Академія управління персоналом, в результаті чого отримала диплом спеціаліста за спеціальністю правоохоронна діяльність.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знание языков

  • Польский — средний
  • Английский — средний

Дополнительная информация

З 25.01.2016 року влаштувалась на посаду секретаря в Хмельницьку територіальну первинну організацію Українське товариство сліпих, на якій пропрацювала до 6.10.2016 року. За період роботи я плідно працювала з людьми, які обмежені в повній мірі реалізовувати свої життєві функції, я надавала їм правові консультації з різних питань, писала від їх імені листи та заяви в державні установи, вела їх облікові картки, оформляла вступ в Товариство та вибуття з нього, брала участь в залученні спонсорської та благодійної допомоги, допомагала в організації акцій, концертів, конференцій, інших масових заходів.
З 11.11.2015року до 18.12.2015 року працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення у м. Хмельницькому на посаді діловода на період оплачуваних робіт, куди мене направили з Хмельницького державного центру зайнятості.
З 23.01.2015 р. по 17.08.2015 р. працювала посередником в агентстві нерухомості «Радник». За період своєї трудової діяльності я набула навики спеціаліста з нерухомого майна, надавала інформаційно – консультативні послуги, створювала рекламні оголошення, професійно допомагала людям швидко та вигідно придбати або продати житло.
З 1.02.2013 р. по 27.11.2014 р. робота в приватній фірмі "Мегапрогрес" на посаді помічника юриста. За час своєї робочої діяльності я набула навиків у вирішенні юридичних питань, зокрема я допомагала юристові складати договори, позовні заяви, накази, обгрунтовані відповіді на претензії та звернення громадян, оформляти зміни до статутних документів на підприємстві на державну реєстрацію.
З квітня 2012 року по листопад 2012 року працювала помічником юриста на приватній фірмі "Де-Юре", де здобула практику в наданні юридичних консультацій населенню, складала позовні заяви та юридичні документи, брала участь в судових процесах, допомагала у державній реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців.
14.01.2011-25.02.2011 працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення у м. Хмельницькомуна посаді діловода на період оплачуваних робіт, куди мене направили з Хмельницького державного центру зайнятості.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: