Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июля 2017

Мар'яна

Юрисконсульт, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист (одноосібно)

с 03.2016 по наст. время (8 лет 3 месяца)
ТОВ "МАКСІ СЕРВІС", Днепр (Днепропетровск) (Виробництво та роздрібна торгівля)

Представництво компанії у всіх державних органах, органах судової влади. Ведення позовно - претензійної роботи. Розробка і юридичний аналіз договорів (оренда, поставка, купівля - продаж, послуги і т.д.); ведення переговорів з контрагентами; отримання дозвільних документів; реєстрація об'єктах інтелектуальної власності (ТМ , ПО), надання правових консультацій та юридичних висновків.
Юридичний супровід діяльності ТОВ, ФОП.

Юрисконсульт

с 11.2015 по 03.2016 (4 месяца)
ООО "ИНВЕНТ-ГРУП", Днепропетровск (Объединение INVENT GROUP - это - наибольший ассортимент смазочных материалов SHELL и продукции PALL Продажа смазочных материалов SHELL и промышленного фильтрационного оборудования.)

Юрисконсульт з договірної роботи. Правова експертиза договорів поставки, послуг, оренди і т.д., складання додаткових угод, специфікацій, протоколів розбіжностей до договорів, перевірка клієнтів на безпечність та надійністьі т.д.

Юрисконсульт

с 05.2014 по 11.2015 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "Сімферопольский вино-коньячний завод", Дніпропетровськ (Виготовлення та продаж лікеро-горілчаних виробів)

перевірка, складання проектів договорів, протоколів розбіжностей, співпраця з контрагентами у вирішенні спірних питань за договорами, ведення переговорів з партнерами, розв’язання конфліктних ситуацій з кінцевими споживачами, ведення діловодства, реєстрів договорів, реєстрів прав інтелектуальної власності підприємства, реєстрація об’єктів інтелектуальної власності, претензійно-позовна робота, а саме складання процесуальних документів, представництво підприємства в судових інстанціях та інших державних органах, постійний моніторинг та аналіз законодавства та змін до законодавства

Помічник адвоката

с 01.2012 по 11.2012 (10 месяцев)
ТОВ "ПРАВОЗАХИСТ ГРУП", Днепр (Днепропетровск) (Надання юридичної допомоги фізичним та юридичним особам)

Складання процесуальних документів різної складності, надання юридичних консультацій з земельного, цивільного, господарського та адміністративного права. Виконання інших юридичних доручень керівництва.

Образование

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, цивільно-правова спеціалізація, Дніпропетровськ
Высшее, с 2008 по 2014 (5 лет 8 месяцев)

Університет закінчила з відзнакою.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Email Opera MS Access Mozilla Firefox Google

Дополнительная информация

Добре володію як письмово так і усно українською, російською мовами.
Гарні теоретичні знання з кримінального, цивільного, сімейного, трудового та господарського права та їх процесів, права інтелектуальної власності.
Навички ведення договірної роботи ;навички ведення переговорів; навички ведення претензійно-позовної роботи; навички комплексного юридичного супроводу діяльності компанії; навички представлення інтересів компанії в різних інстанціях; навички складання різних юридичних документів.
Активний користувач реєстру судових рішень, реєстрів промислової власності та порталом ЛІГА:ЗАКОН, володію практичними навиками користування ПК та оргтехнікою.
Особисті якості: стресостійка, чесна, відповідальна, уважна, ввічлива, пунктуальна, завжди працюю на результат, постійно навчаюсь і самовдосконалююсь, до роботи підходжу творчо, аналітично та конструктивно, комунікабельна, дипломатична та самокритична, наполеглива, уважна до деталей. Вмію працювати як самостійно так і в команді.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: