Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2017

Дарина

Юрисконсульт, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт

с 11.2015 по наст. время (8 лет 6 месяцев)
ТОВ "Сумитеплоенерго", Сумы (надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води)

претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємтсва в усіх судових інстанціях, проведення переговорів щодо погашення заборгованності, контроль за виконанням судових рішень ДВС.

Дополнительная информация

Троян Дарина Вікторівна

Регіон: Україна, м. Суми
Адреса проживання: м. Суми

Сімейний стан: не заміжня
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

РЕЗЮМЕ

Мета написання резюме:Працевлаштування за спеціальністю, а саме: отримати перспективну роботу, реалізувати свої потенційні можливості.

Досвід роботи:З 10.10.2007 року по 22.12.2014 року – Публічне акціонерне товариство «Комерційний Банк «Надра», працювала на посаді головного юрисконсульта сектору претензійно-позовної роботи Сумського регіону. Займалась складанням позовних заяв щодо стягнення кредитної заборгованості, витребуванням майна з чужого володіння, визнання договорів купівлі-продажу транспортних засобів недійсними та інші. Приймала участь в судових засідання щодо стягнення кредитної заборгованості, звернення стягнення на предмет іпотеки, приймаю участь в кримінальних справах як цивільний позивач, складала позовні заяви, апеляційні і касаційні скарги. Приймала участь з розгляду позовних заяв і скарг як банку так і до банку. Проводила роботу з клієнтами банку щодо погашення кредитної заборгованості, брала участь в процедурі банкрутства корпоративних клієнтів, подача позовних заяв до господарських судів, контроль примусового виконання судових рішень Державною виконавчою службою та інше.

Освіта: 2007р. - закінчила Державний вищий навчальний заклад Українську академію банківської справи Національного банку України, денне відділення. Спеціальність: Правознавство, та здобула кваліфікацію юрист.
2002р. - закінчила навчально-виховний комплекс: середню загальноосвітню школу І-ІII ступенів № 17, гімназію м. Суми.

Додаткові вміння:Користувачка ПК (операційні системи: Microsoft, Windows), Internet; офісні програми.

Знання мов: Ділова українська, російська - вільно; ділова англійська – зі словником.

Особисті та ділові якості:Вміння працювати у команді, відповідальність, велика працездатність, чесність, порядність, ініціативність, комунікабельність, прагнення до самовдосконалення, здатність швидко навчатися новому, ввічливість, енергійність, наполегливість, пунктуальність, без шкідливих звичок.

Бажана посада:Юрист, юрисконсульт.
Вид зайнятості:Повна занятість.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: