- PRO
Володимир
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2857290/
Опыт работы
Керівник виробництва
с 05.2023 по 10.2024
(1 год 5 месяцев)
buterbrod, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація повноцінної та безперебійної роботи виробничого цеху! Управління персоналом, розробки та запуск нових страв. Робота з постачальниками, пошук нових локальних виробників.
Кухар
с 05.2022 по 05.2023
(1 год)
Bonitaburger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування бургерів, шаурми та салатів відповідно до технологічних карт! Формування замовлень, переобліки.
Су-шеф
с 06.2021 по 02.2022
(8 месяцев)
Cheesecake family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, відповідно до технологічних карт. Формування замовлень, переобліки.
Шеф-кухар
с 05.2017 по 05.2021
(4 года)
What you Want, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи виробничого цеху! Контроль якості готової продукції. Розподіл роботи між кухарями. Прийом сировини та відправка готової продукції! Розробка нових страв, написання технологічних карт.
Зав. виробництвом
с 08.2016 по 04.2017
(8 месяцев)
Salatnik, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 09.2014 по 05.2016
(1 год 8 месяцев)
Кофейня " Галицький Штрудель ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 06.2013 по 08.2014
(1 год 2 месяца)
Рц "Хамелеон", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Контроль качества блюд, контроль качества продукции, заявки, переучеты, подбор персонала.
Образование
КНУКіМКфМіБ
Менеджменту і бізнесу, Кропивницкий (Кировоград)
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)
КККЕіП імені М. П. Сая
Організація громадського харчування, Кропивницький
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)
Знания и навыки
- Робота з технологічними картами
- 1С:Торгівля і склад
- Стресостійкість
- Складський облік продовольчих товарів
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Poster
Дополнительная информация
Маю досвід відкриття закладів з «0», складання меню, сезонне меню пропрацювання страв, написання технологічних карт, навчання персоналу.
Визначення необхідного обладнання, інвентарю для повноцінної роботи кухні та кухарів.
Другие резюме этого кандидата
- PRO
40 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Шеф-повар, buterbrod, 1 год 5 месяцев
- Кухар, Cheesecake femily, 8 месяцев
- PRO
50 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Керуючий шеф кухар, Buterbrod, 5 месяцев
- Шеф-повар, Пропорція, 8 месяцев
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар
Киев -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Киев, Львов , еще 2 города -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир , еще 8 городов -
Шеф-повар, бренд-шeф
70000 грн, Киев, Одесса -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
Киев