Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Володимир

Шеф-кухар, 50 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник виробництва

с 05.2023 по 10.2024 (1 год 5 месяцев)
buterbrod, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація повноцінної та безперебійної роботи виробничого цеху! Управління персоналом, розробки та запуск нових страв. Робота з постачальниками, пошук нових локальних виробників.

Кухар

с 05.2022 по 05.2023 (1 год)
Bonitaburger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування бургерів, шаурми та салатів відповідно до технологічних карт! Формування замовлень, переобліки.

Су-шеф

с 06.2021 по 02.2022 (8 месяцев)
Cheesecake family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, відповідно до технологічних карт. Формування замовлень, переобліки.

Шеф-кухар

с 05.2017 по 05.2021 (4 года)
What you Want, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи виробничого цеху! Контроль якості готової продукції. Розподіл роботи між кухарями. Прийом сировини та відправка готової продукції! Розробка нових страв, написання технологічних карт.

Зав. виробництвом

с 08.2016 по 04.2017 (8 месяцев)
Salatnik, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 09.2014 по 05.2016 (1 год 8 месяцев)
Кофейня " Галицький Штрудель ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 06.2013 по 08.2014 (1 год 2 месяца)
Рц "Хамелеон", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль качества блюд, контроль качества продукции, заявки, переучеты, подбор персонала.

Образование

КНУКіМКфМіБ

Менеджменту і бізнесу, Кропивницкий (Кировоград)
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)

КККЕіП імені М. П. Сая

Організація громадського харчування, Кропивницький
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)

Знания и навыки

  • Робота з технологічними картами
  • 1С:Торгівля і склад
  • Стресостійкість
  • Складський облік продовольчих товарів
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Пакування готової продукції
  • Poster

Дополнительная информация

Маю досвід відкриття закладів з «0», складання меню, сезонне меню пропрацювання страв, написання технологічних карт, навчання персоналу.
Визначення необхідного обладнання, інвентарю для повноцінної роботи кухні та кухарів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: