- PRO
Олександр
Бізнес-аналітик (1С)
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 39 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2880208/
Опыт работы
Фахівець із впровадження та оптимізації ПЗ
с 01.2006 по наст. время
(19 лет 7 месяцев)
Проектна робота, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
• Основні навички:
- Постановка/оптимізація складського обліку з нуля;
- Постановка/оптимізація управлінського обліку;
- Супровід складського/управлінського обліку;
- аудит складського обліку;
- оптимізація бізнес-процесів (внутрішні замовлення, відділ логістики, контроль закупівельних цін, собівартість готової продукції);
- аналіз поставлених завдань, написання ТЗ, використання, тестування нововведень у базових конфігураціях 1С;
- проведення тренінгів по супроводу складського та управлінського обліку в ресторанах;
- фінансова безпека.
• Знання систем автоматизації ресторанів:
- Б-52 (бек-офіс, фронт-офіс);
- система автоматизації складського обліку StoreHouse4;
- система автоматизації ресторанів R-Keeper (v.6, v.7);
- система автоматизації складського обліку iikoOffice Chain;
- 1С-Рарус: Комбінат харчування/Управління рестораном;
- 1С:Підприємство. Робота з усіма типовими конфігураціями.
• Постановка складського обліку у ресторанах:
1. Мережа ресторанів "Япона Хата";
2. Ресторан «Верона Піца» (Київ);
3. Ресторан «Піца Овале» (Київ);
4. Ресторан «Старий Млин» (Тернопіль);
5. Ресторан «Каламбур» (Тернопіль);
6. Ресторан «Фламінго» (Тернопіль);
7. Мережа ресторанів "Компот" (Одеса);
8. Ресторан "Дача" (Одеса);
9. Ресторан "Стейк Хаус" (Одеса);
10. Ресторан "Тавернетта" (Одеса);
11. Мережа фастфудів "Ze Donats" (Латвія, Рига);
12. Санаторій "Чорноморець" (Крим);
13. ІБІС.Кулінарний дім (Київ).
• Постановка управлінського обліку у ресторанах:
1. Пляжно-ресторанний комплекс «Лобстер»;
2. Центральний парк Конча-Заспи KNZS
3. Ресторан The CheeseCake (Полтава)
4. Мережа ресторанів Vano Ivano (Київ)
Керівник відділу інформаційних технологій
с 12.2005 по 03.2014
(8 лет 3 месяца)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Автоматизація бізнес-процесів на підприємстві (Керівник проекту) на основі 1с:8.2 УПП, 1с:8.2 Бухгалтерія, StoreHause v4, R-keeper v7 (Центральний офіс + 30 ресторанів):
- розробка ТЗ, тестування, написання інструкцій, проведення тренінгів з нововведень;
- розробка модуля імпорту продажів з R-keeper7 в 1С УПП, налаштування та оптимізація складського обліку, враховуючи специфіку роботи ресторанів;
- Складання шаблонів звітів для керівників з автоматичним надсиланням на пошту;
- Налаштування синхронізації 1С УПП, 1С Бухгалтерія, Клієнт Банк.
• Впровадження бонусної системи R-keeper CRM з авторизацією власників на сайті «Особистий кабінет» для перегляду повної деталізації транзакцій за бонусними картками;
• Автоматизація обслуговування у ресторані:
- оптимізація розподілу місць при посадці гостей та бронюванні;
- розрахунок тривалості часу, який столик буде зайнятий;
- СМС інформування гостей про наявність вільного столика;
- система виклику офіціанта;
- Рішення "мобільний офіціант" на базі iPod Touch 4G та iPad Mini.
• Підготовка та аналіз звітів:
- активність клієнтів по мережі, залежно від сезону, днів тижня, порівняння з попередніми періодами;
- попит готових страв з ресторанів, регіонів, аналіз рентабельності акційних пропозицій;
- аналіз відмов готової продукції в ресторанах;
- Собівартість страв (фактична, планова);
• Створення обліку в ПЗ StoreHouse4, 1С УПП з нуля:
- Введення калькуляцій
- адміністрування бази даних;
- стеження та перевірка документообігу;
- проведення переобліків;
- контроль технологічних карт за продукцією внаслідок результатів переобліків (% відходу, взаємозамінні продукти);
- супровід дій керуючих пов'язаних із закриттям періоду для проведення переобліку, комплектації напівфабрикатів на виробництві та регіонах;
- контроль списання, з якихось причин продуктів на Закладах;
- контроль проведення знижок на закладах.
Образование
Національний авіаційний університет
Захист інформації у комп'ютерних системах Фахівець, Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Міжнародна сертифікація CIPA, Управлінський облік 1
2024 рік, 2 місяця
Школа ресторанного менеджменту. Ефективне управління рестораном. Системний підхід.
2018 рік, 40 годин
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Киев, Удаленно
Высшее образование · Неполная занятость
- Фахівець із супроводу складського та управлінського обліку, Мережа ресторанів, 19 лет 7 месяцев
Похожие кандидаты
-
Business analyst
Киев, Удаленно -
Business Intelligence Analyst, Data Analyst
Удаленно -
Аналітик, Data Analyst (1С, BAS, Excel, SQL)
30000 грн, Чернигов, Удаленно -
Аналітик
Киев -
Бізнес-аналітик
Киев -
Бізнес-аналітик
25000 грн, Удаленно