Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олександр

Бізнес-аналітик (1С)

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець із впровадження та оптимізації ПЗ

с 01.2006 по наст. время (19 лет 7 месяцев)
Проектна робота, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

• Основні навички:
- Постановка/оптимізація складського обліку з нуля;
- Постановка/оптимізація управлінського обліку;
- Супровід складського/управлінського обліку;
- аудит складського обліку;
- оптимізація бізнес-процесів (внутрішні замовлення, відділ логістики, контроль закупівельних цін, собівартість готової продукції);
- аналіз поставлених завдань, написання ТЗ, використання, тестування нововведень у базових конфігураціях 1С;
- проведення тренінгів по супроводу складського та управлінського обліку в ресторанах;
- фінансова безпека.

• Знання систем автоматизації ресторанів:
- Б-52 (бек-офіс, фронт-офіс);
- система автоматизації складського обліку StoreHouse4;
- система автоматизації ресторанів R-Keeper (v.6, v.7);
- система автоматизації складського обліку iikoOffice Chain;
- 1С-Рарус: Комбінат харчування/Управління рестораном;
- 1С:Підприємство. Робота з усіма типовими конфігураціями.

• Постановка складського обліку у ресторанах:
1. Мережа ресторанів "Япона Хата";
2. Ресторан «Верона Піца» (Київ);
3. Ресторан «Піца Овале» (Київ);
4. Ресторан «Старий Млин» (Тернопіль);
5. Ресторан «Каламбур» (Тернопіль);
6. Ресторан «Фламінго» (Тернопіль);
7. Мережа ресторанів "Компот" (Одеса);
8. Ресторан "Дача" (Одеса);
9. Ресторан "Стейк Хаус" (Одеса);
10. Ресторан "Тавернетта" (Одеса);
11. Мережа фастфудів "Ze Donats" (Латвія, Рига);
12. Санаторій "Чорноморець" (Крим);
13. ІБІС.Кулінарний дім (Київ).

• Постановка управлінського обліку у ресторанах:
1. Пляжно-ресторанний комплекс «Лобстер»;
2. Центральний парк Конча-Заспи KNZS
3. Ресторан The CheeseCake (Полтава)
4. Мережа ресторанів Vano Ivano (Київ)

Керівник відділу інформаційних технологій

с 12.2005 по 03.2014 (8 лет 3 месяца)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Автоматизація бізнес-процесів на підприємстві (Керівник проекту) на основі 1с:8.2 УПП, 1с:8.2 Бухгалтерія, StoreHause v4, R-keeper v7 (Центральний офіс + 30 ресторанів):
- розробка ТЗ, тестування, написання інструкцій, проведення тренінгів з нововведень;
- розробка модуля імпорту продажів з R-keeper7 в 1С УПП, налаштування та оптимізація складського обліку, враховуючи специфіку роботи ресторанів;
- Складання шаблонів звітів для керівників з автоматичним надсиланням на пошту;
- Налаштування синхронізації 1С УПП, 1С Бухгалтерія, Клієнт Банк.
• Впровадження бонусної системи R-keeper CRM з авторизацією власників на сайті «Особистий кабінет» для перегляду повної деталізації транзакцій за бонусними картками;
• Автоматизація обслуговування у ресторані:
- оптимізація розподілу місць при посадці гостей та бронюванні;
- розрахунок тривалості часу, який столик буде зайнятий;
- СМС інформування гостей про наявність вільного столика;
- система виклику офіціанта;
- Рішення "мобільний офіціант" на базі iPod Touch 4G та iPad Mini.
• Підготовка та аналіз звітів:
- активність клієнтів по мережі, залежно від сезону, днів тижня, порівняння з попередніми періодами;
- попит готових страв з ресторанів, регіонів, аналіз рентабельності акційних пропозицій;
- аналіз відмов готової продукції в ресторанах;
- Собівартість страв (фактична, планова);
• Створення обліку в ПЗ StoreHouse4, 1С УПП з нуля:
- Введення калькуляцій
- адміністрування бази даних;
- стеження та перевірка документообігу;
- проведення переобліків;
- контроль технологічних карт за продукцією внаслідок результатів переобліків (% відходу, взаємозамінні продукти);
- супровід дій керуючих пов'язаних із закриттям періоду для проведення переобліку, комплектації напівфабрикатів на виробництві та регіонах;
- контроль списання, з якихось причин продуктів на Закладах;
- контроль проведення знижок на закладах.

Образование

Національний авіаційний університет

Захист інформації у комп'ютерних системах Фахівець, Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародна сертифікація CIPA, Управлінський облік 1

2024 рік, 2 місяця

Школа ресторанного менеджменту. Ефективне управління рестораном. Системний підхід.

2018 рік, 40 годин

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: