Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июня 2015

Катерина

Менеджер по персоналу, 3 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Ковель

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний університет "Острозька академія"

Факультет Міжнародних відносин, спеціальність Країнознавство, Острог
Высшее, с 2011 по 2015 (3 года 9 месяцев)

Випускники спеціальності країнознавство — це політологи-міжнародники, які знаються на країнах і регіонах світу (їх географії, історії, особливостях економічного, політичного, культурного, етнонаціонального, духовного розвитку, демографічній ситуації, міграційних процесах, екологічних проблемах, міжконфесійних стосунках тощо), володіють відповідними іноземними мовами (англійська, німецька, польська) і вміють аналізувати вплив регіональних чинників на зовнішню політику держав та міжнародні відносини.
Функціональні обов’язки фахівця з країнознавства полягають передусім у пошуку і обробці спеціальної інформації політичного, економічного, культурно-духовного та міжнародно-правового характеру, у складанні документів та забезпеченні листування, виконанні аналітичних, консультативних, експертних функцій щодо особливостей розвитку окремих країн і регіонів та забезпеченні тим самим міжнародних контактів і переговорів у сфері зовнішніх зносин держави та недержавних структур, розвитку туристичного бізнесу, здійсненні усного і письмового перекладу тощо.

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Английский — средний
  • Немецкий — начинающий
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Я відповідальна та наполеглива людина, ставлю перед собою мету і впевнено йду до неї. Легко та швидко вчуся, вмію вести переговори, маю хороші комунікативні навики, вмію знайти спільну мову з кожною людиною.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: