Валерий
Бренд шеф-кухар (world cuisines)
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2928342/
Опыт работы
Бренд Амбасадор
с 08.2025 по наст. время
(5 месяцев)
Вічунай-Україна, Київ (Харчова промисловість)
Робота з клієнтами, розвиток та просування бренду.
Бренд шеф консультант
с 05.2023 по наст. время
(2 года 8 месяцев)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Консультація по підбору сировини імпорт.Майстер-класи та навчання для співробітників компанії. Аналітика, відпрацювання продукції. Рекомендації по використанню. Активація контактів клієнтів.
Бренд Шеф
с 09.2021 по 10.2025
(4 года 2 месяца)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Стандартизація и оптимізація процесів, реструктуризація кухні,проведення майстер-класів та івентів, навчання персоналу, розвиток бренду, контроль якості.Розробка та обновлення меню, впровадження кулинарних трендів кухонь світу, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту.Проектування та запуски нових закладів і форматів закладів.
Бренд Шеф
с 09.2020 по 09.2021
(1 год)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та оновлення меню, навчання персоналу , впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійськіх кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, проведення тендерів з постачальниками, відкриття нових проєктів.
Бренд Шеф
с 01.2019 по 06.2020
(1 год 6 месяцев)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, впровадження кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, проведення івентів, розвиток бренду.
Brand Chef
с 09.2018 по наст. время
(7 лет 4 месяца)
Valerii Sharov Asian Cuisines, Украіна (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, кураторство, впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, консультації, проведення Майстер-класів , Івентів. Проєкти:(Сушия,Муракамі,Євразія, Жёлтое Море, Yoki, Roll club Asian, Sam dim Sam, Viet nяM,Pinko Kitsune,Ascania Frozen,Vicunai, Устричная, Монако, Mao Lee,...)
Executive Chef
с 09.2017 по 09.2018
(1 год)
Ресторан KOYA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню, підбір та навчання персоналу, контроль якості продукції, проведення інвентаризацій,планування роботи кухні.
Consulting Chef
с 04.2017 по 04.2018
(1 год)
ресторан Монако, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання меню, запуск азійського направлення кухонь, підбір та навчання персоналу,кураторство.
Brand Chef
с 10.2016 по наст. время
(9 лет 3 месяца)
Новый Проект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проведення івентів та майстер класів,робота з клієнтами,проектування кухонь,проєкт Кухні Світу.
Executive Chef
с 09.2015 по 09.2016
(1 год)
MEIWEI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу, складання і оновлення меню, підбір персоналу,підбір постачальників, запуск ресторану, контроль якості, безпосередня робота на всіх процесах кухні.
Executive Chef
с 02.2013 по 08.2015
(2 года 7 месяцев)
carte blanche, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з азійськими кухнями, робота з постачальниками,підбір персоналу,планування роботи кухні, постійна клієнтура.
Образование
кнтеу
Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, киев
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)
Также среднее специальное образование , вку (технология приготовления)
младший специалист
Дополнительное образование и сертификаты
школа английского языка
сейчас
Знания и навыки
- Работа непосредственно на всех процессах
- Составление меню,обучение персонала,запуск проектов,кураторство,
- Дисциплінованість
- Самомотивація
- Адаптивність
- Комунікабельність
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
Знание языков
Английский — начинающий
Рекомендации
-
Ювчик Т,О
Директор, Ресторан Boccaccio Марокана
Контактные данные скрыты -
Константин Смолий
Ресторатор
Контактные данные скрыты -
Сухенко Леся
Менеджер, Новый Проект
Контактные данные скрыты -
Скороход Вадим Витальевич
Директор, Рестораны Монако Купеческий Двор 2Бобра
Контактные данные скрыты -
Ходисько Антон
Генеральный Директор, ТОВ Сушия
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
На кухне с 17лет, трудолюбив, огромное желание творить, хочется передавать свои навыки, в багаже хороший опыт запусков, проектов, их масштабирование.
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
40000 грн, Киев -
Шеф-кухар
15000 грн, Киев -
Корейський шеф-кухар
Киев, Львов, Удаленно -
Бренд-шеф
200000 грн, Другие страны -
Шеф-кухар
Киев, Ивано-Франковск , еще 6 городов