Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Валерий

Бренд шеф-кухар (world cuisines)

Рассматривает должности: Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 39 лет
Город проживания: Киев
Готов работать: Другие страны, Киев
Рассматривает должности:
Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд Амбасадор

с 08.2025 по наст. время (5 месяцев)
Вічунай-Україна, Київ (Харчова промисловість)

Робота з клієнтами, розвиток та просування бренду.

Бренд шеф консультант

с 05.2023 по наст. время (2 года 8 месяцев)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація по підбору сировини імпорт.Майстер-класи та навчання для співробітників компанії. Аналітика, відпрацювання продукції. Рекомендації по використанню. Активація контактів клієнтів.

Бренд Шеф

с 09.2021 по 10.2025 (4 года 2 месяца)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартизація и оптимізація процесів, реструктуризація кухні,проведення майстер-класів та івентів, навчання персоналу, розвиток бренду, контроль якості.Розробка та обновлення меню, впровадження кулинарних трендів кухонь світу, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту.Проектування та запуски нових закладів і форматів закладів.

Бренд Шеф

с 09.2020 по 09.2021 (1 год)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу , впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійськіх кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, проведення тендерів з постачальниками, відкриття нових проєктів.

Бренд Шеф

с 01.2019 по 06.2020 (1 год 6 месяцев)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, впровадження кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, проведення івентів, розвиток бренду.

Brand Chef

с 09.2018 по наст. время (7 лет 4 месяца)
Valerii Sharov Asian Cuisines, Украіна (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, кураторство, впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, консультації, проведення Майстер-класів , Івентів. Проєкти:(Сушия,Муракамі,Євразія, Жёлтое Море, Yoki, Roll club Asian, Sam dim Sam, Viet nяM,Pinko Kitsune,Ascania Frozen,Vicunai, Устричная, Монако, Mao Lee,...)

Executive Chef

с 09.2017 по 09.2018 (1 год)
Ресторан KOYA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, підбір та навчання персоналу, контроль якості продукції, проведення інвентаризацій,планування роботи кухні.

Consulting Chef

с 04.2017 по 04.2018 (1 год)
ресторан Монако, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, запуск азійського направлення кухонь, підбір та навчання персоналу,кураторство.

Brand Chef

с 10.2016 по наст. время (9 лет 3 месяца)
Новый Проект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення івентів та майстер класів,робота з клієнтами,проектування кухонь,проєкт Кухні Світу.

Executive Chef

с 09.2015 по 09.2016 (1 год)
MEIWEI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу, складання і оновлення меню, підбір персоналу,підбір постачальників, запуск ресторану, контроль якості, безпосередня робота на всіх процесах кухні.

Executive Chef

с 02.2013 по 08.2015 (2 года 7 месяцев)
carte blanche, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з азійськими кухнями, робота з постачальниками,підбір персоналу,планування роботи кухні, постійна клієнтура.

Образование

кнтеу

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, киев
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)

Также среднее специальное образование , вку (технология приготовления)
младший специалист

Дополнительное образование и сертификаты

школа английского языка

сейчас

Знания и навыки

  • Работа непосредственно на всех процессах
  • Составление меню,обучение персонала,запуск проектов,кураторство,
  • Дисциплінованість
  • Самомотивація
  • Адаптивність
  • Комунікабельність
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання

Знание языков

Английский — начинающий

Рекомендации

  • Ювчик Т,О

    Ювчик Т,О

    Директор, Ресторан Boccaccio Марокана

    Контактные данные скрыты
  • Константин Смолий

    Константин Смолий

    Ресторатор

    Контактные данные скрыты
  • Сухенко Леся

    Сухенко Леся

    Менеджер, Новый Проект

    Контактные данные скрыты
  • Скороход Вадим Витальевич

    Скороход Вадим Витальевич

    Директор, Рестораны Монако Купеческий Двор 2Бобра

    Контактные данные скрыты
  • Ходисько Антон

    Ходисько Антон

    Генеральный Директор, ТОВ Сушия

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

На кухне с 17лет, трудолюбив, огромное желание творить, хочется передавать свои навыки, в багаже хороший опыт запусков, проектов, их масштабирование.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: