Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Микола

Офіціант, 50 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Офіціант

с 04.2025 по 07.2025 (3 месяца)
Trattoria №5, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечував високий рівень обслуговування гостей у форматі італійської траторії

Приймав замовлення, давав рекомендації щодо страв і напоїв, орієнтуючись на побажання клієнтів

Підтримував чистоту і порядок у залі, слідкував за сервіруванням столів

Ефективно взаємодіяв із кухнею та баром для своєчасної подачі страв

Вирішував конфліктні ситуації, підтримував доброзичливу атмосферу

Брав участь у внутрішніх тренінгах із сервісу та продажів

Офіціант

с 03.2019 по наст. время (6 лет 5 месяцев)
р-н "100 років тому вперед", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання душевного та ненав"язливого сервісу в комбінації з розповідями про історію виникнення страв, знайомство гостя з ідеєю та концепцією ресторану.

Официант

с 07.2017 по 03.2019 (1 год 8 месяцев)
Р-н BeerZHA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка ресторану до запуску, домога в створенні чек-листів для офіціантів. Надання гостям ресторану концультації та рекомендації у виборі страв та напоїв, обслуговування банкетів і корпоративів. Організація повного циклу обслуговування для гостей ресторану, а також підтримка довгострокових відносин з ними.

Официант

с 04.2017 по 06.2017 (2 месяца)
Р-н Grano, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подготовка ресторана к открытию и приему гостей, прием и розсадка гостей, концультация по асортименту блюд и напитков с дальнейшей рекомендацией, активное участие в продажах

Официант

с 02.2017 по 05.2017 (3 месяца)
This is pivbar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обознанность в сегменте пивной продукции, обучение методам работы с гостем

Официант

с 11.2015 по 01.2017 (1 год 2 месяца)
р-н"O'gorod", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

– Сервірування столів згідно з ресторанними стандартами
– Контроль чистоти, наявності та стану посуду, приборів і текстилю
– Знання меню, сезонних пропозицій і змін, консультація гостей
– Прийом замовлень, подача страв і напоїв згідно з правилами обслуговування
– Розподіл замовлень між баром і кухнею, контроль термінів та якості подачі
– Надання рахунків, прийом та контроль оплати
– Координація роботи помічника офіціанта
– Підготовка залу до банкетів та заходів
– Участь в інвентаризації посуду
– Вирішення конфліктних ситуацій у межах компетенції

Официант

с 10.2014 по 11.2015 (1 год 1 месяц)
Ресторан "Трактир на Бассейной", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обслуживание гостей по высоким стандартам сервиса, обслуживание vip гостей, продажи

Официант

с 06.2013 по 09.2014 (1 год 3 месяца)
Комплекс отдыха "Княжий Двор", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Предоставление радушного обслуживания на высоком уровне, обслуживание банкетов и конференций

Повар заготовительного цеха

с 02.2013 по 04.2013 (2 месяца)
Новые инжиниринговые технологии гостиница "Hyatt regency Kyiv", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подготовка продуктов к термической обработке, соблюдение правил хранения продуктов, приготовление полуфабрикатов

Официант-бармен

с 05.2012 по 02.2013 (9 месяцев)
кафе-бар "Шоколад", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обслуживание гостей, предоставление информации об ассортименте блюд и напитков, приготовление коктейлей

Образование

Київський Технікум Готельного господарства

Ресторанне господарство, Виробництво харчової продукції, Київ
Неоконченное высшее, с 2010 по 2013 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг з продажів від Інни Коновальчук

2016, 1 місяць

Тренинг по сервису от Татьяны Чор

2017

Знания и навыки

  • R-Keeper
  • iiko
  • B52
  • Продажи

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Веселий, енергійний та комунікабельний. Умію працювати в команді, швидко знаходжу спільну мову з гостями та колегами. Від роботи очікую позитивної атмосфери та можливості створювати гарний настрій для гостей через якісне обслуговування та цікаву барну карту. Регулярно відвідую майстер-класи та тренінги з міксології, приготування коктейлів і подачі напоїв, постійно вдосконалюю свої навички та знання барної справи.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: