Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2024 PRO

Ольга

Юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Здолбунов
Готов работать:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юридичної служби

с 09.2021 по наст. время (2 года 8 месяцев)
ТОВ "Високовольтний союз-РЗВА", Рівне (Виробництво електророзподільчої та контрольної апаратури)

Заступник директора з правових питань

с 01.2019 по 08.2021 (2 года 7 месяцев)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

як член Дирекції підприємства здійснювала контроль за відповідністю вимогам законодавства проєктів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються на підприємстві, приймала участь у підготовці цих документів; готувала висновки з правових питань, які виникають у процесі діяльності підприємства;
керівництво правовою роботою на підприємстві, подання правової допомоги структурним підрозділам у претензійній роботі, підготування і передавання необхідних матеріалів до судових та інших органів; оформлювала господарські договори, готувала висновки про їх доцільність та юридичну відповідність; координувала співпрацю з банками групи підприємств; представляла підприємство в судах, а також інших державних і громадських установах та організаціях; здійснюю керівництво кадровою роботою на підприємстві.

Начальник юридичного відділу

с 03.2012 по 12.2018 (6 лет 9 месяцев)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

повний супровід діяльності підриємства; співпраця з державними органами; супровід податкових перевірок та оскарження їх результатів в адміністративному та судовому порядку; розробка типових договорів для підприємства; стягнення заборгованостей; ведення переговорів; створення підприємства; створення та контроль роботи відділу кадрів; консультування керівника та працівників підприємства.

Юрисконсульт

с 01.2010 по 02.2012 (2 года 1 месяц)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

Повний супровід діяльності підприємства в якості єдиного юриста і кадровика. Після формування юридичного відділу переведена на посаду начальника.

Юрист

с 07.2008 по 03.2009 (8 месяцев)
ПП "Стікс-М", Рівне (виробництво виробів з пластмас, торгівля)

Повний супровід підприємства (включаючи створення самого підприємства, отримання необхідних дозволів) в якості єдиного юриста (за сумісництвом), налагодження діяльності новоствореного підприємства.

Юрист

с 09.2005 по 03.2009 (3 года 6 месяцев)
ПП "Альфа-МВФ", Рівне (виробництво виробів з пластмас)

На даній посаді вела договірну, претензійно-позовну роботу, також провела перетворення кооперативного підприємства у приватне підприємство. Проводила процес створення і реєстрації нового підприємства. Працювала із зовнішньо-економічними договорами (Росія, Молдова). Налагодила роботу кадрової служби з урахуванням вимог чинного законодавства.

Образование

Національний університет "Острозька академія"

Правознавство, Острог, Рівненська область
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

всеукраїнська мережа практикумів "Ліга Закон"

регулярне проходження одноденних практикумів з різних питань діяльності юриста на підприємстві

Знания и навыки

Уважність Складання процесуальних документів Знання держ. реєстрів Знання законодавства України Користувач ЄДРСР ЛІГА:ЗАКОН Укладання договорів Знання процесуального права

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Мета: Заміщення вакантної посади юрисконсульта, пошук нових клієнтів для абонентського обслуговування у якості ФОП.
Особисті дані: 24.01.1982 року народження, заміжня, маю дочку 2012 року народження.
Освіта: 2000-2005 р.- навчалася у Національному університеті «Острозька академія» правничий факультет .
19.06.2004 р. – отримала диплом бакалавра (диплом РВ №25564689)
18.06.2005 р. – отримала диплом спеціаліста (диплом РВ №27857726)
Досвід роботи:
у квітні 2024 року отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю
у квітні 2022 зареєстрована як фізична особа-підприємець та почала надання інформаційно-консультаційних послуг та послуг у галузі права і бухгалтерського обліку та оподаткування
01.09.2022 - до сьогодні начальник юридичної служби ТОВ "Високовольтний союз - РЗВА"
01.01.2019 - 13.08.2021р. заступник директора ПП "Компанія Автоленд" з правових питань
01.02.2012р. - 31.12.2018р.- начальник юридичного відділу приватного підприємства "Компанія Автоленд”
05.01.2010р. - 01.02.2012р. - юрисконсульт приватного підприємства "Компанія Автоленд" (торгівля вживаною с/г технікою з Європи та США).
Ведення роботи із складання договорів різних видів, контроль за їх виконанням, підготовка шаблонів різноманітних договорів для використання співробітниками, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в господарських, адміністративних судах, робота з державною виконавчою службою, митницею, контролюючими органами. Робота з державними реєстраторами з питань реєстрації права власності, зміни керівництва, видів діяльності підприємства та інших питань, що виникають з цього приводу. Контроль роботи відділу зовнішньо-економічної діяльності та збуту (контроль документації, що подається митним органам при митному очищенні товарів, коригування договорів); отримання різноманітних дозволів, необхідних для діяльності підприємства, підготовка документації для участі в аукціонах (система PROZORRO); супровід всіх перевірок, які проходять на підприємстві; досвід відстоювання інтересів підприємства у рамках кримінального провадження.
Значний досвід роботи з банківськими установами, зокрема, з питань оформлення кредитів, робота по реєстрації/вилученню застави; виконання функцій відділу кадрів, координація роботи з охорони праці на підприємстві.
Постійно здійснюю повний юридичний супровід роботи підприємства, координую роботу юристів на інших підприємствах, які належать одному власнику.
з 01.09.2005 р.- 23.03.2009р. – юрист ПП “Альфа-МВФ”. На даній посаді вела договірну, претензійно-позовну роботу, також провела перетворення кооперативного підприємства у приватне підприємство. Проводила процес створення і реєстрації підприємства. Працювала із зовнішньо-економічними договорами (Росія, Молдова).
02.07.2008 р.- 23.03.2009 р. – працювала на посаді юриста приватного підприємства «Стікс-М» за сумісництвом.
Додаткові вміння та навички: володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача (програми Microsoft Word, Exel, 1С:Бухгалтерія, різноманітні інтернет-браузери), робота з електронними довідниками законодавства, системами “клієнт-банк” різних банків, базові знання бухгалтерського обліку (тісно співпрацюю з бухгалтерією підприємства), англійська мова - базовий рівень, вільно володію російською мовою.
Особисті якості: відповідальне ставлення до виконуваної роботи, пунктуальність, здатність приймати самостійні рішення та нести відповідальність за них, комунікабельність, здатність до засвоєння нових знань та навичок, бажання працювати на результат.
Життєве кредо: ніхто не знає всього, але кожен може навчитись.
Я вчуся постійно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: