Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 июня 2022 PRO

Анастасія

Вчитель української мови і літератури, викладач ПТНЗ, ЗВО

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Удаленно, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь групи спеціального (компенсуючого) типу

с 09.2020 по 01.2021 (4 месяца)
Заклад дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок) №35 "Горобинка", Черкаси (Освіта, наука)

Навчання та виховання дітей дошкільного віку. Розвиток знань, умінь та навичок вихованців. Планування та організація навчального процесу згідно з державними стандартами початкової освіти та навчальної програми. Підготовка до школи. Організація творчої та ігрової діяльності дітей.

Редактор

с 01.2020 по 05.2020 (4 месяца)
ТОВ "Телеграф", Черкаси (ЗМІ, медіа)

Копірайтинг та написання політичних новин, оформлення статей (добір заголовків, короткий опис статті, ілюстративних фото). Ведення та контроль стрічки новин.

Вихователь

с 06.2017 по 07.2019 (2 года 1 месяц)
ТОВ "Журавлик 2017", с. Благодатне (Освіта, наука)

Формування план-сітки заходів на період табірної зміни. Організація дозвілля дітей, розвиток творчих умінь та навичок. Підготовка та проведення табірних заходів, свят.

Образование

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Навчально-науковий інститут української філології та соціакльних комунікацій; Середня освіта (українська мова і література), Черкаси
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

У 2020 році отримала диплом ОС "Бакалавр" за спеціальністю "Середня освіта (українська мова і література)" та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури. У 2021 році отримала ступінь магістра за спеціальністю "Середня освіта (українська мова і література)" та отримала професійну кваліфікацію філолога, викладача вищого навчального закладу, вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури.

Знания и навыки

MS Office WordPress Копірайтинг

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, готова вчитись новому, покращувати свої знання та навички. Налаштована добросовісно виконувати доручені обов'язки, критично оцінювати свої дії та рішення. Легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію домовлятися, шукати компроміси, працювати в команді. Готова покращувати рівень володіння англійською мовою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: