Олександра
Помічник технолога, технолог продуктів бродіння та виноробства
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2962376
Опыт работы
Мікробіолог
с 06.2017 по 10.2017
(4 месяца)
ТОВ "Пономар", Черкассы (Виробництво консервів, ТМ "Верес")
•мікробіологічний контроль обладнання, персоналу, сировини, допомоміжних матеріалів,готової продукції;
•контроль герметичності тари та готової продукції;
•фізико-хімічний контроль готової продукції.
Лаборант хіміко-біологічного контролю, мікробіолог
с 09.2015 по 04.2017
(1 год 7 месяцев)
ПАТ "Юрія", Черкаси (виробництво молочної продукції, ТМ "Волошкове поле")
•хіміко-біологічний контроль вхідної сировини;
•контроль знежиреного молока;
•мікробіологічний контроль сировини, обладнання,персоналу,кожного етапу виробництва кожного окремого продукту,готової продукції;
•розрахунок кількостей заквасок; - приготування і стерилізація поживних середовищ;
•стерилізація посуду;
•виробництво експериментальних зразків сиру, йогурту, глазурованих сирків у лабораторних умовах;
•складання звітів про проведену роботу мікробіологічної лабораторії.
Практикантка
с 06.2014 по 07.2014
(1 месяц)
ТОВ "Уманьпиво", Умань (Віробництво пива)
•робота з технологом виробництва;
•контроль кожного етапу виробництва пива;
•робота в лабораторії виробництва.
Образование
Черкаський державний технологічний університет
Технолог продуктів бродіння і виноробства, Черкаси
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 10 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Підвищення кваліфікації за програмою мікробіологів молочної промисловості
2016
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — выше среднего
Дополнительная информация
•глибокі знання мікробіології молочної на консервної промисловості;
•навички роботи помічником технолога виробництва пива;
•уявлення про роботу технолога молочної,консервної промисловості та виробництва пива в наслідок тісного зв'язку попередніх посад з посадою технолога;
•глибокі теоретичні знання технологій харчових продуктів, виробництва вина,пива,спирту;
Відповідальність,організованість, орієнтація на результат,комунікабельність, бажання приносити користь виробництву і споживачу, вміння швидко навчатися, аналітичний склад розуму, доброзичливість.
Заняття спортом(бадмінтон, біг,тренажерний зал),рибалка, активний відпочинок,художня література.
Похожие кандидаты
Інженер КВПіА (комп'ютерні технології), викладач інформаційних технологій
51000 грн, Черкассы, Киев
,
еще 2 города
Головний інженер, проєктувальник, технолог
50000 грн, Черкассы, Винница
,
еще 5 городов
Інженер-конструктор, технолог по обробці металів різанням
24000 грн, Черкассы, Удаленно
Управленец, главный инженер, прораб, энергетик, инженер-технолог, начальник
Черкассы
Інженер-технолог
Черкассы
Завгосп, технолог
8000 грн, Черкассы, Смела