Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 июля 2019 PRO

Олександра

Помічник технолога, технолог продуктів бродіння та виноробства

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Мікробіолог

с 06.2017 по 10.2017 (4 месяца)
ТОВ "Пономар", Черкассы (Виробництво консервів, ТМ "Верес")

•мікробіологічний контроль обладнання, персоналу, сировини, допомоміжних матеріалів,готової продукції;
•контроль герметичності тари та готової продукції;
•фізико-хімічний контроль готової продукції.

Лаборант хіміко-біологічного контролю, мікробіолог

с 09.2015 по 04.2017 (1 год 7 месяцев)
ПАТ "Юрія", Черкаси (виробництво молочної продукції, ТМ "Волошкове поле")

•хіміко-біологічний контроль вхідної сировини;
•контроль знежиреного молока;
•мікробіологічний контроль сировини, обладнання,персоналу,кожного етапу виробництва кожного окремого продукту,готової продукції;
•розрахунок кількостей заквасок; - приготування і стерилізація поживних середовищ;
•стерилізація посуду;
•виробництво експериментальних зразків сиру, йогурту, глазурованих сирків у лабораторних умовах;
•складання звітів про проведену роботу мікробіологічної лабораторії.

Практикантка

с 06.2014 по 07.2014 (1 месяц)
ТОВ "Уманьпиво", Умань (Віробництво пива)

•робота з технологом виробництва;
•контроль кожного етапу виробництва пива;
•робота в лабораторії виробництва.

Образование

Черкаський державний технологічний університет

Технолог продуктів бродіння і виноробства, Черкаси
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Підвищення кваліфікації за програмою мікробіологів молочної промисловості

2016

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint Email AutoCAD Користувач Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

•глибокі знання мікробіології молочної на консервної промисловості;
•навички роботи помічником технолога виробництва пива;
•уявлення про роботу технолога молочної,консервної промисловості та виробництва пива в наслідок тісного зв'язку попередніх посад з посадою технолога;
•глибокі теоретичні знання технологій харчових продуктів, виробництва вина,пива,спирту;

Відповідальність,організованість, орієнтація на результат,комунікабельність, бажання приносити користь виробництву і споживачу, вміння швидко навчатися, аналітичний склад розуму, доброзичливість.

Заняття спортом(бадмінтон, біг,тренажерний зал),рибалка, активний відпочинок,художня література.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: