Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 декабря 2015

Богдан

Менеджер з продажу

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Самбор

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Львівський національний університет ім.Івана Франка

Економічний,фінанси і кредит, Львів
Высшее, с 2015 по 2018 (2 года 9 месяцев)

Самбірський технікум економіки та інформатики

Економічний,молодший спеціаліст з комерційної діяльності, Самбір
Неоконченное высшее, с 2012 по 2015 (2 года 9 месяцев)

Фахівець у галузі комерції - це фахівець із організації процесів, пов'язаних із купівлею-продажем, обміном і просуванням товарів від виробників до споживачів з метою задоволення купівельного попиту й одержання прибутку.

Фахівець у галузі комерції повинен бути підготовлений до вирішення таких основних професійних завдань:

у комерційно-організаційній діяльності: вибір товарів і формування товарних асортиментів; вибір покупців і постачальників; планування й організація процесів закупівлі; організація комерційних взаєморозрахунків; організація руху товарів і створення системи стимулювання збуту; керування товарними запасами;

у дослідницькій (у тому числі науковій) діяльності: дослідження й аналіз товарних ринків; дослідження асортименту і конкурентоспроможності товарів; дослідження й моделювання бізнес-технологій; аналіз і оцінка ефективності комерційної діяльності; дослідження інформаційно-методичного забезпечення комерційної діяльності з метою її оптимізації;

у проектно-аналітичній діяльності: проектування інформаційного забезпечення комерційної діяльності; прогнозування кон'юнктури товарних ринків; прогнозування і проектування номенклатури товарів; прогнозування й розробка стратегії комерційної діяльності підприємства на товарному ринку; проектування процесів просування й реалізація товарів на ринку; прогнозування результатів комерційної діяльності підприємства.

В умовах ринкових відносин суттєво підвищується роль комерційної діяльності як основного фактора ефективного господарювання підприємства різних форм власності. Комерція (лат.) - торгівля.

Комерційна діяльність - це сукупність процесів і операцій направлених на здійснення купівлі - продажу товарів з метою задоволення купівельного попиту і одержання прибутку.

Комерційна діяльність - є сукупністю фінансово - економічних , правових, організаційних знань, навичок та дій, які направлені на організацію, проведення та удосконалення процесів обігу (купівлі, продажу) товарів з метою задоволення попиту споживачів та отримання прибутку.

Комерційна діяльність є основою торгового бізнесу. Важко знайти підприємство, одним із видів статутної діяльності якого була б торгівля товарами.

Основною фігурою товарного ринку кваліфікованого управління захисту прав споживачів виступає комерсант.

Комерсант - провідна професія ринкової економіки, організатор торгівлі, здорової ринкової кон'юнктури, збалансованого товарного ринку. Сучасний комерсант - це висококваліфікований менеджер, який знає кон'юнктуру і закони вільного ринку заснованого на використанні законів вартості, попиту, пропозиції та ін. Він універсальний фахівець торговельної справи, від результативної роботи якого залежить ефективність діяльності підприємства або фірми в цілому.

Комерсант - фахівець призначений для комерційної діяльності на ринку товарів і послуг по забезпеченню просунення на ринок товарів оптимального асортименту і високої якості.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Менеджер з продажу
10000 грн, Самбор

Менеджер з продажу
Самбор

Менеджер з продажу
10000 грн, Самбор

Менеджер з продажу
Самбор

Менеджер з продажу
10000 грн, Самбор, Удаленно

Менеджер з продажу
Самбор

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: