Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 августа 2019 PRO

Алина

Помощник юриста

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець по роботі с договорами

с 10.2017 по 08.2018 (10 месяцев)
Київобленерго, Киев (Енергетика та енергоносій)

Посадові обов’язки: — розробка та підготовка проектів договірних документів (договори, додаткові угоди),організація та контроль документообігу (первинні документи: рахунки, акти технічних перевірок, акти звіряння), перевірка повноти та правильності оформлення первинних документів, що надходять від споживачів,Ведення реєстру первинних документів, підготовка та відправлення офіційних листів в адресу споживача та різноманітних інстанцій. Консультування клієнтів.

Юрисконсульт

с 03.2016 по 09.2016 (6 месяцев)
Нотаріальна контора, Киев (Забезпечення виконання засвідчувальної та контрольно-реєстраційної функції під час вирішення юридичних справ)

підготовка та складанні договорів (купівлі-продажу, оренди, позики, дарування, тощо), заповітів, заяв, довіреностей, заповнення банківських карток. Ведення діловодства, архіву, статистичної та податкової звітності приватного нотаріуса. Отримання та відправка поштової кореспонденції, аналіз законодавства. Консультування клієнтів.

Помічник секретаря судового засідання

с 06.2014 по 07.2014 (1 месяц)
Апеляційний суд м. Києва, Київ (Суд апеляційної інстанції у системі судів загальної юрисдикції з розгляду цивільних, кримінальних справ, а також справ про адміністративні правопорушення)

Здійснювала судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді. Здійснювала оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду. Вела журнал судового засідання, протокол судового засідання. Виготовляла копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді. Здійснюла оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи. Оформляла матеріали судових справ і здійснювала передачу справ до канцелярії суду. Виконувала інші доручення судді, секретаря судового засідання, що стосувалися організації розгляду судових справ.

Юрист-стажер

с 05.2013 по 06.2013 (1 месяц)
Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, Київ (Забезпечення виконання засвідчувальної та контрольно-реєстраційної функції під час вирішення юридичних справ)

Допомогала помічнику нотаріуса у підготовці та складанні договорів (купівлі-продажу, оренди, позики тощо), заповітів, свідоцтв, заяв, довіреностей, заповнення банківських карток. Робота з Єдиними та Державними реєстрами. Ведення діловодства, архіву. Ведення статистичної та податкової звітності приватного нотаріуса. Консультування клієнтів.

Образование

Національна академія внутрішніх справ

Факультет: Юридичний. Спеціальність: Правознавство., Киев
Неоконченное высшее, с 2011 по 2015 (3 года 9 месяцев)

•Участь в студентських олімпіадах та конкурсах:
- 2014 р. Студентська наукова конференція в Науково-навчально інституті права та психології з галузі господарського права на тему: «Аспекти укладання договору підряду на капітальне будівництво».
- 2014 р. Учасник наукового гуртка «Кафедри цивільних правових дисциплін», участь в конкурсних роботах по науковим роботам, тема наукової роботи «Мирова угода у цивільному судочинстві».

Дополнительное образование и сертификаты

• Національний університет оборони України імені Івана Черняхівського

2013-2015 рр.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Додаткові відомості:
• робота з офісною оргтехнікою ( Принтер, сканер, факс, міні АТС);
• робота з правовою базою «Ліга»;
• вільне володіння ПК MS Office (Word, Excel, Access).

Додаткова інформація:
• маю закордонний паспорт;
• На цей час навчаюсь на курсах водіння автомобіля.

Особливі якості:
• пунктуальність;
• відповідальність;
• наполегливість;
• комунікабельність;

Похожие кандидаты

Помічник юриста
20000 грн, Киев, Днепр , еще 4 города

Помощник юриста
12000 грн, Харьков, Удаленно

Помічник юриста
Киев

Юрист, помічник адвоката
25000 грн, Киев

Помощник юриста, юрист
Киев

Помощник юриста, нотариуса, SMM-менеджер
Киев, Борисполь, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: