Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 августа 2017

Максим

Помощник юриста, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Донецк
Готов работать:
Тернополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по продажам

с 09.2015 по 05.2016 (8 месяцев)
Терполимергаз, Тернополь (Изготовление и реализация полимерных труб и фитингов для газа и воды)

Оптовая и розничная реализация полимерных труб и фитингов. Работа с существующими клиентами, а также поиск новых. Консультация в сфере монтажа и подбора данной продукции.

Знания и навыки

Пользователь ПК

Дополнительная информация

Резюме
ПІП: Братусь Максим Миколайович

Дата і місце народження: 12.11.1987, м. Донецьк
Домашня адреса: м. Тернопіль, смт. В. Березовиця, вул. Л. Українки, 8/96.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: працевлаштування на посаду юриста, помічника юриста. Також розгляну можливість працевлаштування на посади інших ( не юридичних) напрямків.
Освіта:
• у 2006 р. закінчив Донецький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою;
• з 2006 по 2011 рр. навчався в Луганському університеті внутрішніх справ ім. генерала Е. О. Дідоренко, на факультеті міжнародного права. Спеціалізація – міжнародно-правова.
Досвід роботи: з 2011 по 2012 рр. працював неофіційно в магазині зброї «Оружейный дом «Эрди»» на посаді продавця зброї та набоїв. Загальна кваліфікація - спеціаліст. Обов’язки: консультація в сфері мисливської, травматичної, пневматичної зброї та набоїв. Оформлення необхідних документів для продажу мисливської та травматичної зброї, набоїв. Припинив працювати на цій посаді у зв’язку з реорганізацією підприємства.
З 2012 по 2014 рр. працював офіційно в ТОВ «Сахара-ДОН» на посаді юриста, однак більшу частину роботи виконував на посаді менеджера з постачання. Обов’язки: пошук постачальників в сфері опалення, водопостачання. Обробка замовлень менеджерів зі збуту: закупівля товару, логістика і т.д. В якості юриста: оформляв договори з перевізниками; складав різного роду претензії боржникам, перевізникам; підготовлював необхідні документи в суд; аналізував внутрішні документи і господарські операції суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству. Припинив працювати на цій посаді у зв’язку з проведенням АТО.
З 2014 по 2015 рр. працював неофіційно в ТОВ «Фабрика меблів «НОВА»» на посаді охоронця.
Родинний стан: одружений, маю сина.
Додаткові відомості: вільно володію російською, українською мовами. На середньому рівні володію англійською мовою. Упевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet, 1С), робота з різними типами електронних законодавчих баз. Займаюсь самоосвітою, здатний до креативного мислення, дисциплінований, врівноважений, вимогливий до себе, відповідальний, комунікабельний.
Бажана заробітна плата: від 5000 грн.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: