Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 сентября 2017 PRO

Павло

Менеджер по продажам, 26 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами.

с 02.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
АМ Интегратор Груп, Киев (Системний інтегратор, хмарний провайдер Майкрософт (CSP))

Напрямок діяльності: організація всього циклу продажів, пошук нових клієнтів, переговори, презентації, налагодження відносин з відповідальними фахівцями замовників, отримати механізми реалізації проектів та їх закріплення, супровід клієнтів, консалтинг, контроль BackOffice-процесів, підписання та супровід договорів, звітність, розвиток напрямку продажу. Успішне проведення тендерних процедур для клієнтів державного сектору.

Фокус на напрямках: інформаційна безпека, Microsoft Azure та Office 365.
.
Досягнення: виконання поставлених цілей, успішні продажі хмарних рішень Azure та Office 365, вивчення лінійки продуктів Microsoft, здобуття знань з ліцензування продуктів Microsoft

Менеджер з продажу

с 09.2016 по 02.2017 (5 месяцев)
ТОВ «ДПА Київ», Киев (IT - консалтинг / LSP Partner Microsoft)

Напрямок діяльності: генерація і успішне ведення продажів по спеціальним програмам корпоративного ліцензування Microsoft EA\EAS, MPSA, OLP, OV, генерація і успішне ведення продажів по напрямках Software, Hardware, Services, Cloud. Активна сумісна робота з компанію Microsoft для розвитку нових клієнтів.

Досягнення: з нуля розвиток нового напрямку продажу, проекти в сегменті SMS&P (Small and Midmarket Solutions and Partners Group)

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами Департаменту по роботі з державними органами.

с 03.2013 по 10.2014 (1 год 7 месяцев)
АТ «ЕНВІЖН – УКРАЇНА», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: продаж рішень у сфері інформаційних технологій в тому числі комплексних проектів, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами державного сектору.

Досягнення: успішні продажі та виконання поставленого плану, отримання знання галузевої специфіки та стратегії продажів ІТ-рішень для державного сектору.

Провідний консультант по корпоративним клієнтам. Відділ по роботі з державними установами

с 10.2006 по 02.2013 (6 лет 4 месяца)
ПрАТ «Інком», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: пошук та залучення нових клієнтів, ведення комерційних переговорів з клієнтами, виробниками, дистриб'юторами, проведення тендерних процедур відповідно до закону України про державні закупівлі, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами.

Досягнення: успішні продажі та виконання посталенного плану, ініціація та участь в налагодженні міжструктурних взаємодій в середині компанії

Образование

Національний Технічний Університет України “Київський Політехнічний Інститут”

Інженерно­ - хімічний факультет, спеціальність: “Технологія обробки деревина та рослинної сировини”. Здобув звання магістра., Киев
Высшее, с 2000 по 2006 (5 лет 9 месяцев)

Знание языков

Иврит — начинающий

Дополнительная информация

Чесний та відкритий в взаємовідносинах. Завжди готовий до прийняття рішень і дій. Готовийнести за них відповідальність. Цілеспрямований, наполегливий. Стресостійкий. Длясаморозвитку та власної мотивації постійно навчаюся та потребую нових знань.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: