Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 января 2019 PRO

Татьяна

Тренер, инструктор хатха-йога

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Тренер з йоги

с 06.2017 по 09.2018 (1 год 3 месяца)
Приватні тренування, Львов (оренда залу)

Орендувала зал і проводила приватні тренування тричі в тиждень. В цей час активно займалась рекламою та просуванням йоги в соц мережах так ін. Тренування проходили в режимі від розігріву до підвищення складності виконання асан, в залежності від можливостей клієнта. Заняття відвідували як жінки, так і чоловіки.

Тренер йоги

с 09.2016 по 03.2017 (6 месяцев)
Kiwi Fitness, Львов (Фітнес-клуб)

Проводила заняття з хатха-йоги, як ранкові, так і вечірні. Тренування проходили в декількох клубах мережі (проводила заміни). Будувались з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, дихання, опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. В практиці використовувала медитацію, гіпервентиляцію, заспокійливу музику, додатковий інвентар. Приймала участь в житті клубу (виступ на новому році).

Тренер з йоги

с 02.2016 по 08.2016 (6 месяцев)
“MyGym”, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття з хатха-йоги, yoga-lunch і у вихідні в парку на свіжому повітрі. Заняття будувалися з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, з опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. Для зняття стресової напруги і розслаблення розуму використовувала дихальні практики, медитацію, гіпервентиляцію.

Інструктор по Хатха йозі

с 10.2015 по 01.2016 (3 месяца)
Малібу, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття по парній йозі. Працювала в парі з другим інструктором, що дозволяло відстежувати кожного практикуючого з можливістю переходу на рівень вище або полегшити позу. Постійно промовляла і змінювала відбудову асан.

Образование

ОГАСА

Землеустройство и кадастр, Одесса
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

CSS HTML JavaScript Git jQuery Bootstrap Adobe Photoshop BEM LinkedIn Adobe

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Практикую і викладаю різні види йоги більше 5 років, під час занять використовую пранаями, бандхи, мудри, виньяси, а також додатковий спортивний інвентар (пропси, ремені).

Велику увагу приділяю диханню, правильній роботі з хребтом і суглобами. Вибудовую тренування в залежності від можливостей групи (від базового до просунутого).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: