Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 сентября 2020

Игорь

Кондиционерщик-вентиляционщик, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

П.І.Б.: Деркач Ігор Іванович
Адреса: парус 1,м. днiпро
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата і місце народження: 07 травня 1986 р., Дніпропетровськ
Громадянство: Україна
Сімейний стан: одружений, дітей не маю
Освіта: 2003 - 2009 – Національна металургійна академія України
(м. Дніпропетровськ), інженер-металург;
2006 - 2007 - Новомосковський технікум Національного металургійної академії України, курси ручного дугового зварювання, зварювальник третього розряду.
1993 - 2003 - середня школа № 54 (м. Дніпропетровськ).
Досвід роботи: жовтень 2009р. – січень 2013р. – наладчик контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, ТОВ «Конвент сервіс» (вентиляція та кондиціювання);
Обов’язки: своєчасне обслуговування систем вентиляції припливно-витяжних установок , заміна і знос всіх запчастин, починаючи від ременя і закінчуючи перемотуванням двигунів, пуск та налаштування холодильних машин, обслуговування промислових і побутових кондиціонерів, обслуговування фанкойлів і філерів, а також запірної арматури.
лютий 2014р. – червень 2014р. – слюсар аварійно-відновлювальних робіт третього розряду управління експлуатації водопровідних мереж,
КП «Дніпроводоканал»;
Обов’язки: виконання робіт по ремонту водопровідних мереж під керівництвом слюсаря більш високої кваліфікації, прочищення та усунення засмічень каналізаційних мереж, розкопку каналів та котлованів і кріплення їх; конопатку і закладення стиків, заливку і зачеканку свинцем або цементом розтрубів труб.
травень 2015р. – листопад 2015р. – майстер, ПАТ «Мережа-Сервіс»;
Обов’язки: забезпечення виконання плану будівельно-монтажних робіт на
ділянці у відповідності з робочими кресленнями, проектом виробництва робіт, виробничим планом і нормативними документами; розстановка бригад та окремих робітників на дільниці, встановлення їм виробничих завдань, здійснення виробничого інструктажу робітників; перевірка стану техніки безпеки та прийняття заходів щодо усунення виявлених недоліків та ін.
Додаткові відомості: маю досвід роботи з програмою Internet, електронними таблицями, текстовим і графічним редакторами у середовищах DOS, WINDOWS та ін. Маю досвід зварювання металевих конструкцій.
На вимогу можу надати необхідні рекомендації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: