Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 декабря 2023 PRO

Юлія

Юрист, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист управління

с 09.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
КП "Надвіврнаводоканал", Надвірна (Послуги для населення та бізнесу)

Повний юридичний супровід діяльності підприємства: укладення договорів з населенням та юридичними особами, актуалізація даних про підприємство в державних реєстрах, ведення претензійно-позовної роботи підприємства, в тому числі щодо заборгованостей споживачів, участь у організації зв'язків з громадськістю.

Помічник нотаріуса

с 11.2021 по 09.2022 (10 месяцев)
Надвірнянська державна нотаріальна контора, Перша Івано-Франківська державна нотаріальна контора, Івано-Франківськ, Надвірна (Юриспруденція)

Написання нотаріальних документів (запити, свідоцтва, договори, довіреності), ведення реєстрів, внесення відомостей до державних нотаріальних реєстрів щодо заповітів, довіреностей, спадкових прав, реєстрація майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Державному реєстрі ЮОФОП.

Директор юридичного відділу

с 11.2018 по 11.2021 (3 года)
ТОВ «Альфабуд», Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Представництво інтересів Товариства у взаємовідносинах з підприємствами, установами, організаціями та державними органами, в тому числі представництво в судах; координація роботи юридичного відділу Товариства; контроль претензійно-позовної роботи; розробка змін до статутних документів; реєстрація/перереєстрація майна підприємства.

Юрист

с 11.2016 по 11.2018 (2 года)
ТОВ "Альфабуд", Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Написання листів, юридичних висновків, претензій. Формування правової позиції підприємства у судових справах. Написання позовних заяв, відзивів. Представництво підприємства в судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій.
Розробка та рецензія договорів. Підготовка та подача документів для здійснення реєстраційних дій.

Образование

Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького

Юридичний, " Правознавство", Івано-Франківськ
Высшее, с 2008 по 2015 (6 лет 10 месяцев)

Після закінчення у 2012 році коледжу вступила на ІІІ-ій курс університету, де брала активну участь у студентському самоврядуванні і проходила стажування у органах місцевого самоврядування.

Знания и навыки

MS Office ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Google Chrome Державні реєстри ABBYY FineReader ЄДРСР Електронний кабінет платника податків Prozorro Total Commander Електронний суд Кабінет електронних сервісів ABBYY Користувач ЄДРСР Знання держ. реєстрів Знання процесуального права Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Турецкий — средний
  • Немецкий — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Договірна робота
Договори купівлі-продажу, поставки товарів і послуг, будівельного підряду, лізингу та оренди рухомого і нерухомого майна, логістичних та транспортних послуг., відступлення права вимоги; рецензія типових договорів з монополістами.
Корпоративна робота
Внесення змін до статуту, складу засновників та органів управління, купівля-продаж корпоративних прав, повне юридичне супроводження корпоративної діяльності юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів.
Робота з державними і контролюючими органами
Прокуратура, фіскальна служба, захист прав споживачів, національна поліція, НКРЕКП. Юридичне супроводження перевірок, оскарження дій органів ДФС, Держпраці, органів архітектурно будівельного контролю у судовому порядку.
Претензійно-позовна робота
Складання претензій, позовів, заперечень, інших заяв по суті справи, апеляційних та касаційних скарг, участь в судових процесах у всіх інстанціях, забезпечення виконання рішень.
Підготовка та подання пакетів документів
щодо оформлення/продовження договорів оренди земельних ділянок, щодо укладання договорів з постачальниками інженерних комунікацій, документів щодо початку/завершення ведення будівельних робіт, внесення змін в дозвільні документи, щодо вчинення реєстраційних дій.
Навики роботи у сфері господарського, цивільного, земельного, права.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: