Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2020

Александр

Монтажник-сварщик ВОЛС, СКС, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Адаменко Олександр Григорович
Дата народження: 19 грудня 1970 р. 48р.
Адреса: м. Київ, вул. Голосіївська, 5
вул. Ревуцького, 44
Інженер-монтажник.
Заробітна плата за результатом співбесіди.
Ціль: Хочу знайти роботу в стабільній компанії, навчатись та підвищувати свій рівень знань.
Можу працювати: інженер-монтажник волоконно-оптичних ліній зв’язку, монтажник-спаювальник мідних ліній зв’язку, токар-фрезувальник.

Контактна інформація:

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:

СПТУ №35, м. Київ 1986-1989р. Спеціальність: токар-фрезувальник третього розряду.
ЗОЗ. №59 ім. О.М. Бойченко м. Київ 1978-1986р.

Досвід роботи:
ТОВ”Київські телекомунікаційні мережі” 2013-2015р. Технік. Обов’язки: Технічне обслуговування волоконно-оптичних ліній зв’язку компанії ” ВОЛЯ”
ПрАТ Київстар 2003-2012р. Інженер-монтажник 2-ї категорії розвитку мережі, будівництва та експлуатації ліній зв’язку компанії. Обов’язки: Планування, проектування, зустрічі з клієнтами, консультації. Ведення клієнтської бази даних. Контроль своєчасного виконання підрядними організаціями безперебійної роботи клієнтських об’єктів. Будівельно-монтажні роботи. Заміна доставка та відправка в ремонт обладнання . Збір інформації та облік обладнання на об’єктах (користувач Wintrace). Прийомка і облік договірної та іншої документації. Аудит. Робота з партнерами компанії. Участь у семінарах, виставках, зустрічі та інша діяльність.
ЗАТ ” Датаком” 2001-2003р. Інженер департамента телекомунікацій. Обов’язки: Проектування, прокладання та монтаж міських волоконно-оптичних ліній зв’язку. Контроль та робота з підрядниками, будівельниками та представниками міських комунальних служб.
СМУ-4 ВАТ “Київелектромонтаж” 2000-2003р. Кабельник-спаювальник 3-го розряду. Обов’язки: Будівництво під ключ (АТС-Клієнт). Прокладання та монтаж міських мідних ліній зв’язку.

АО “СВЕМОН-Укрбудтелеком” 1993-2000р. Монтажник зв’язку-кабельщик 3-го розряду. Інженер-монтажник волоконно-оптичних ліній зв’язку. Обов’язки: Будівництво під ключ. Проектування, покладання та монтаж міських мідних та волоконно-оптичних ліній зв’язку, а також міжміських та міжнародних волоконно-оптичних ліній зв’язку.

ВО “ Комуніст-Радар” філія №1 1986-1993р.Токар-фрезерувальник 3-го розряду. Обов’язки: Виконання токарно-фрезерувальних робіт на дільниці цеху нових технологій.

Інші види освіти та професійні навики:
Курси ВОЛЗ:2009р. По обслуговуванню обладнання систем передачі даних в ВОЛЗ ‘’Marconi’’ MSH11, MSH41 ( Прага, Чехія ) монтаж, ремонт, настройка.
Курси ВОЛЗ: 2008р. По технічній експлуатації та будівництву ВОЛЗ в учбовому центрі «А-КОМ Академия» (прокладка кабелів, зварювальні роботи, ремонт муфт, ремонт оптичних кросів).
Курси ВОЛЗ: 1995р. По експлуатації та обслуговуванню вимірювальних приладів фірми “ WAVETEK” та зварювального апарата компанії “ FITEL” ( Відень, Австрія ).
Що річне навчання та перевірка по охороні праці 1989-2014р. IV группа по электро-безпеці до 1000В.
Володію ПК: користувач програм MS Windows, MS Word, MS Exel.

Мої інтереси:
Люблю проводити вихідні з вудкою в руках, збирати гриби, грати у футбол та більярд.

Додаткова інформація:
Вільно спілкуюсь. Характер покладистий, спокійний. Легко знаходжу тему для спілкування. Вмію працювати в команді та самостійно. Доводжу всі справи до кінця. Вмію самостійно та своєчасно реагувати та вирішувати питання в складних ситуаціях. Володію російською та українською мовами. Судимостей не маю і не притягувався. Одружений, сину 20 років, донечці 12.
Хочу розвиватись, навчатись, підвищувати свій рівень знань у надійній компанії.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: