Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 января 2022 PRO

Алена

Эколог, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник гидрогеологической службы

с 09.2014 по наст. время (9 лет 8 месяцев)
ДП "Клинический санаторий им. Пирогова", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ОНАПТ

Экология, Одесса
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Дополнительная информация

З квітня 2018 року по серпень 2019 року
менеджер по роботі з клієнтами у ТОВ «Екопрайм Плюс».

З жовтня 2017 року по квітень 2018 року
менеджер по роботі з клієнтами в компанії ТОВ «Екоресурс».

З листопаду 2014 року по травень 2017 року
у ДП «Клінічний санаторії ім. Пирогова» на посаді начальник гідрогеологічної служби.

З серпня 2012 року по листопад 2014 року
у Державній екологічній інспекції в Одеській області - головним спеціалістом з охорони навколишнього природного середовища в Одеській області.
Професійні навички: досвід успішного проводження перевірок, професіоналізм, знання природоохоронного законодавства та навички раціональної організації екологічної документації.

Освіта:
2006-2011 навчалася в Одеській національній академії харчових технологій, на факультеті екології і охорони навколишнього середовища за спеціальністю - фахівець екології та навколишнього середовища.

Пройшла навчання і виявила потрібні знання: Закону України «Про охорону праці», гігієни праці, надання першої медичної допомоги, електробезпеки, пожежної безпеки, «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», «Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків», «Типового положення про службу охорони праці» та інших нормативних актів з охорони праці. Положення про охорону праці підземних вод. Медичне керівництво щодо проведення робіт з контролю за охороною підземних вод від забруднення. Правила технічної експлуатації капітальних водовідведень. Кодекс України про надра. Водний кодекс України.

Особисті якості :
Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного росту .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: