Ігор
Шеф-піцайоло, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3379755
Опыт работы
Стариший піцейоло- керуючий
с 04.2021 по наст. время
(3 года 2 месяца)
Pizzeria Presto, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Розробка нових піц і введення їх в меню. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Здійснюю прийом та звільнення співробітників, проводив співбесіди. Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.
Піцейоло
с 10.2020 по 03.2021
(5 месяцев)
Go pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування піци і салататів, ведення переобліку, прийом товару, тримання кухні в чистоті. Слідкування за терміном придатності продуктів і строків реалізації
Су-шеф
с 06.2020 по 10.2020
(4 месяца)
Хочу з'їсти, Житомир (Кафе, піцерія)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.
Кухар-універсал
с 05.2019 по 10.2019
(5 месяцев)
Bayron, Житомир (Гастро-паб)
Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми. Прийом товару, ведення переобліку.
Су-шеф
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
New York Street Pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Піцейоло
с 12.2018 по 05.2019
(5 месяцев)
Silvio D'Italia, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
https://silvio-ditalia.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.
Кухар універсал, піццейоло
с 11.2017 по 10.2018
(11 месяцев)
Pizzeria Mateo,, Польща, м.Познань (https://www.facebook.com/MateoPozna%C5%84-Strzeszyn-Grecki-Kuchnia-w%C5%82oska-240413619737001/)
Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати,пасти, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів. Забезпечення санітарного стану робочого місця
Су-шеф
с 07.2016 по 11.2017
(1 год 4 месяца)
Острів Розваг. Ресторан Кариби, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Відповідальність за страви і введення нових страв в меню. санітарний стан кухні.
Кухар універсал
с 03.2016 по 07.2016
(4 месяца)
Чілі Бар, Житомир (Послуги для населення та бізнесу)
Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.
Піццайола
с 06.2014 по 06.2015
(1 год)
Острів розваг, ресторан Кариби (http://www.ostriv-rozvagh.com.ua/restoran.html), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки
Відповідальний за видачу страв, за приготування страв та технологічні норми і санітарний стан процесу.
Піццайола
с 06.2010 по 07.2014
(4 года 1 месяц)
Піцерія Маріо (http://mariopizza.com.ua/), житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.
Образование
Житомирський професійний ліцей харчових технологій. (Україна , Житомир ) Год окончания 2010 Кухар-пекар, Кваліфікований-робітник
Кухар-пекар, Житомир
Среднее специальное, с 2009 по 2010 (8 месяцев)
Житомирський державний університет імені Івана Франка
Менеджмент, Соціально психологічний факультет, Житомир
Неоконченное высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Польский — выше среднего
- Русский — продвинутый