Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 ноября 2017

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3430186

Менеджер, экономист, бухгалтер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Бердянск
Готов работать:
Бердянск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Я, Білик Олена Сергіївна, народилася 19 червня 1985 р. в м. Оріхові Запорізької області. З 1991 по 2002 рік навчалася в навчально-виховного комплексу № 1 м. Оріхова Запорізької області. Закінчила курси автосправи та отримала посвідчення категорії В, С.
З 2002 по 2007 рік навчалася в Бердянському державному педагогічному університеті, економічний факультет денна форму навчання. Займалася науковою діяльністю під керівництвом Ґудзь М.В. Брала участь у роботі наукових конференціях вузів Донецька, Дніпропетровська, Чернівців, Запоріжжя та Бердянська. У 2006 році пройшла двотижневий курс навчання-стажування в Польщі м. Люблін. Маю похвальні грамоти та сертифікати. У Успішно закінчила навчання і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Професійне навчання. Економіка підприємств, маркетинг та менеджмент» та здобула кваліфікацію спеціаліста-інженера-економіста, викладача дисциплін економічного напрямку.
В 2007 році вступила до Азовського регіонального інституту управління Запорізького національного технічного університету на факультет управління. Захистила магістерську роботу та закінчила навчання з дипломом з відзнакою в 2009 році. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та здобула кваліфікацію магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності.
З 19.07.2006 р. по 5.08.2006 р. працювала вихователем в ДОЦ «Стріла» с.Новопетрівка, вул. Степна, 2.
З 11.06.2007 р. по 22.12.2008 р. працювала менеджером з реклами ПП «Газета «Бердянськ діловий».
З 15.01.2009 р. по 23.02.2010 р. працювала старшим лаборантом кафедри менеджменту та правового забезпечення господарської діяльності економічного факультету Бердянського державного педагогічного університету.
1.12.2009 року вступила до цільової аспірантури Бердянського державного педагогічного університету, кафедри економіки підприємств. Спеціальність 08.00.06 – економіка природокористування та охорона навколишнього середовища. Науковий керівник: доктор економічних наук, професор Київського університету економіки та права Галиця Ігор Олександрович. Тема дисертаційного дослідження: «Теоретико-методичні основи удосконалення механізму управління підприємством еколого-інноваційного спрямування». Маю публікації: 2 статті в міжнародних виданнях, 13 статей в фахових виданнях, 4 тез та 2 статті в збірниках наукових праць конференцій. В 2012 році успішно закінчила навчання.
18.06.2013р. пройшла попередній захист дисертації на кафедрі економіки підприємства та економічної теорії факультету економіки та управління БДПУ.
З 1.09.2011 року працювала на 0,3 ставки старшим викладачем кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін та іноземних мов Бердянського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету (БІДМУ КПУ).
З 1.10.2014 року по 06.04.2015 рік працювала за сумісництвом Начальником навчального відділу БІДМУ КПУ.
З 2.09.2015р. працюю по трудовій угоді за сумісництвом старшим викладачем кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін та іноземних мов БІДМУ КПУ.
Громадянка України, заміжня.
Чоловік: Белік Сергій Юрійович, 10.04.1983 р.н., працює в Азовській кабельній компанії оператором установки заряджених часток.
Дочка: Білик Дар’я Сергіївна, 22.12.2009 р.н., учениця 1-го класу ЗОШ № 16.
Ні я, ні члени моєї сім’ї до кримінальної відповідальності не притягалися. Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: