Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2023

Олександр

Технік-будівельник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Киевский Национальный Университет имени Т.Шевченка

Географический физгеограф/геоеколог, Киев
Высшее, с 1993 по 1997 (3 года 5 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Остерский строительний техникум

1981=1985

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Буркевич Олександр Вілісович

Народився 3 вересня 1966 року в м. Остер, Козелецького р-ну, Чернігівської області.
Мешкає за адресою: м. Чернігів, вул. Ак. Павлова б. 15 кв. 85, т.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Після закінчення Остерської середньої школи № 1 був зарахований студентом Остерського будівельного технікуму, який успішно закінчив 1985 році. В 1989 році вступив до Природничого факультету Ніжинського державного педагогічного інституту (НДПІ).
В 1993 році шляхом переводу до іншого навчального закладу став студентом географічного факультету Київського університету ім. Т. Шевченка, який закінчив в січні 1997 року з присвоєнням кваліфікації спеціаліста географа-геоеколога, викладача.
В жовтні 1993 року за направленням управління у справах молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації пройшов навчання за програмою «Школа молодих політиків України» в Українському науково-дослідному інституті проблем молоді.
Трудову діяльність розпочав ще будучи студентом Остерського будівельного технікуму під час виробничої практики в ПМК-24 м. Бровари. Після закінчення технікуму за направленням поїхав працювати до ПМК-133 треста «Кіровоградсільбуд», звідки був призваний до лав Радянської Армії.
Після служби в Радянській Армії працював обмірником в Ніжинському міжміському бюро технічної інвентаризації (1988 – 1989).
1994 році був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності в м. Ніжин.
В період з 1996 – 2005р. працював на керівних посадах в комерційних структурах.
З 2006 року був зарахований до штату управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради на посаду спеціаліста І-ої категорії інспекції державного архітектурно-будівельного контролю.
З березня 2008 року по червень 2008 року в результаті створення Інспекції держархбудконтролю, як органу центральної виконавчої влади працював на посаді головного державного інспектора.
З 2008 року по 2014 рік працював заступником начальника відділу Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Чернігівській області.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: