Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Анна

Інженер з якості, стандартизації, менеджер систем управління (НАССР), технолог

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець із сертифікації

с 06.2018 по наст. время (7 лет 2 месяца)
Житомирська філія ДП «Вінницястандартметрологія», Житомир (Харчова промисловість)

• Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів за кодами харчового ланцюга С, F, G (аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2019 (ІSO 22000:2018, ІDT), ISO 22000:2018;
• Розробка та методична допомога з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на будь-якому виробництві;
• Допомога в ефективному введені систем управління;
• Проведення робіт з сертифікації харчової продукції в якості технічного експерта;
• Складання та перевірка маркування харчової продукції;
• Розробка та перевірка технічних умов (ТУ) та змін до ТУ на відповідність законодавству України;
• Пошук та аналізування показників безпеки для харчової продукції та складання специфікацій;
• Проведення навчання з питань стандартизації та безпечності харчових продуктів.

Образование

Національний університет харчових технологій

Навчально-науковий інститут харчових технологій, кафедра продуктів бродіння і виноробства, Київ
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)

2012-2016рр. – Національний університет харчових технологій
Бакалавр за напрямком «Харчові технологій та інженерії».
2016-2018рр. – Національний університет харчових технологій
Магістр за спеціальністю «Харчові технології».

Дополнительное образование и сертификаты

ISO 22000:2018 – нові вимоги до впровадження, підтримки та функціонування СУБХП

21.08.2018р.

Єдині правила щодо маркування харчових продуктів у світлі вимог нового законодавства України

18.10.2018р.

Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим законодавством

20.03.2019р.

Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2018)

17.05.2019р.

Введення в системи менеджменту безпеки харчових продуктів та вимоги ДСТУ ISO 22000:2019

18.12.2019р.

Методи валідації. Планування та проведення верифікації. Управління інцидентами / надзвичайними ситуаціями

17.11.2020р.

Внутрішній аудитор системи менеджменту якості. Стандарт ISO 19011:2018.

10.06.2021

Знания и навыки

  • Користувач ПК
  • Microsoft Office
  • Adobe Acrobat Reader DC
  • PDF-Xchange Viewer

Дополнительная информация

Відповідальність, дисциплінованість, організованість, чесність, комунікабельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: