Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 ноября 2016

Тарас

Охранник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Яворов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Тернопільський Національний Економічний Університет

Програмна інженерія, Тернополь
Неоконченное высшее, с 2015 по 2017 (1 год 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Самбірський технікум економіки та інформатики

з 2010 по 2014

Дополнительная информация

СЛУЖБОВА ХАРАКТЕРИСТИКА

На старшого кулеметника 1 відділення 2 взводу роти оперативного призначення (на автомобілях) 3 батальйону оперативного призначення (змішаного) солдата Леги Тараса Івановича , 10.03.1995 року народження, українця,освіта молодший спеціаліст, неодруженого, призваного Яворівсько-Мостиським РВК Львівської обл. 16.04.2015 року.

Під час проходження служби у військовій частині 3027 на посаді старший кулеметник 1 відділення 2 взводу роти оперативного призначення (на автомобілях) 3 батальйону оперативного призначення (змішаного) солдат Лега Тарас Іванович зарекомендував себе наступним чином:
Функціональні обов’язки знав добре. За час проходження служби систематично вдосконалював свої спеціальні та методичні навики, був прикладом зразкового виконання військового обов’язку. Закони України, статути Збройних Сил України знав, в межах займаної посади та у повсякденному житті ними користувався.
На заняттях з бойової та гуманітарної підготовки отримував позитивні результати.
Відмінно володіє такими видами зброї як: пістолет , автомат та кулемет.
Неодноразово брав участь у забезпеченні охорони громадського порядку під час проведення масових заходів за масовою участю громадян в м. Києві та Київській області.
Виявляв повагу до командирів і старших начальників, шанував честь та гідність товаришів по службі, дотримувався правил військової ввічливості, поведінки й привітання. Завжди точно, ініціативно, сумлінно та наполегливо виконував накази командирів та начальників різних ступенів. Неухильно дотримувався та виконував встановлені правила безпеки під час використання зброї в роботі з технікою, засобами зв’язку.
Серед особового складу користувався авторитетом та повагою.
За характером вольовий, витриманий та принциповий.
В стройовому відношенні підтягнутий, фізично розвинутий відмінно.
Висновок: за своїми діловими та морально – психологічними якостями солдат Лега Тарас Іванович гідний для проходження служби в державних структурах, правоохоронних органах та Служби Безпеки України.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: