Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 октября 2016

Юлія

Помічник фінансиста, спеціаліст фінансового відділу, провідний фахівець, 6 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

спеціаліст по кредитуванню

с 09.2016 по наст. время (7 лет 8 месяцев)
Кредитна установа "Кредит Комерц" проект "Море Грошей", Київ (послуги)

Зберігати взаємовигідні відносини з нашими клієнтами, організовуючи партнерські стосунки на принципах стабільності, тривалості, надійності, компетентності та дотримання ділової етики, забезпечуючи ці стосунки інноваційними прагненнями та вольовими зусиллями персоналу, керівництва та власників компанії, досягаючи гармонії у стосунках між ними.
Консультування клієнтів та надання послуг.

Образование

Національний університет харчових технологій

«Фінанси, банківська справа та страхування», Київ
Высшее, с 2012 по 2018 (5 лет 5 месяцев)

Фахівці даної спеціальності підготовлені для фінансової, організаційно-управлінської, аналітичної, науково-дослідної роботи у сфері державних фінансів, в установах Національного банку України, комерційних банках, фіскальних органах, органах Міністерства фінансів України, на рівні підприємств і об'єднань різних галузей господарства, незалежно від форм власності і організаційного формування, у страхових компаніях, інвестиційних фондах і компаніях, регіональних фінансових управліннях, у науково-дослідних установах тощо.

Знания и навыки

MS Excel Побудова графіків Ведення звітності Створення презентацій Знання та володіння ПК Навички спілкування з клієнтами Володіння комп’ютерними програмними модулями

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я Мельник Юлія Олександрівна на даний момент продовжую навчання в НУХТ, в 2018 році отримаю диплом магістра. Є досвід роботи в сфері кредитування (2 місяця). Хочу знайти роботу по спеціальності, щоб розвиватися професійно, та працювати з задоволенням, не боюся складних задач, головне гарне ставлення. Дуже комунікабельна, стресостійка, відповідально ставлюся до заданих задач.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: