Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 ноября 2016

Катерина

Продавець-консультант

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Касир

с 05.2016 по 09.2016 (4 месяца)
Prostor, Львов (Роздрібна торгівля)

Образование

НТУУ "КПІ"

МУФ, Фінанси і кредит, Киев
Неоконченное высшее, с 2016 по 2018 (1 год 9 месяцев)

"Фінанси і кредит" одна із основних спеціальностей економічного напряму. Програма спеціальності орієнтована на підготовку кваліфікованих фахівців для фінансової системи держави, які повинні об'єктивно оцінювати економічні процеси, що відбуваються в суспільстві, розуміти суть і тенденції розвитку фінансових стосунків і їх особливостей у сфері державних фінансів, міжнародних фінансів і фінансів господарських одиниць, розробляти і вирішувати питання розвитку фінансової системи.

ДВНЗ "Червоноградський гірничо-економічний коледж"

Економіка підприємства, Червоноград
Среднее специальное, с 2014 по 2016 (1 год 9 месяцев)

"Економіка підприємства" одна із основних спеціальностей у галузі знань професійного напряму підготовки "Економіка і підприємництво". В її межах вивчаються теоретичні та практичні аспекти господарської діяльності підприємств і організацій. "Економіка підприємства" – це органічне поєднання економічної діяльності та її результатів. Спеціальність "Економіка підприємства" формує системні знання з питань ведення господарської діяльності підприємства, які дозволяють знаходити і обґрунтовувати ефективні рішення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: