Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 сентября 2019

Роман

Бармен, бариста, 7 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 08.2018 по наст. время (5 лет 9 месяцев)
Білярд сіті, Львів (Спортивний клуб,відпочинок)

Контроль і догляд продукції за баром, дотримання чистоти, швидке і якісне обслуговування гостей у закладі. Набрався досвіду роботи у ролі бармена, поповнив свою базу знань у цій галузі, та створив хороші умови відпочинку для гостей, які часто ставали постійними.

Бариста

с 12.2016 по 01.2018 (1 год 1 месяц)
Reikartz, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання стандартів, забезпечувати якісну та безперебійну роботу закладу, вимога бути відповідальним та чесним. За час роботи набрався чималого досвіду у спілкуванні з людьми, різного віку та статусу, зрозумів що означає "приймати швидкі рішення під час виникнення проблем", тепер краще розумію що таке відповідальність і чому потрібно її дотримуватись.
Серед досягнень можу виділити багато позитивних відгуків на свою адресу у соціальних мережах, книгах пропозицій, щодо вічно позитивного настрою, тим що вмію забезпечити його відвідувачам і взагалі кожному з ким спілкуюсь. Одні з найвищих показників додаткового продажу та продажу загалом.

Образование

Українська академія друкарства

Видавництво та поліграфія, Львів
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (3 года 4 месяца)

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Вічно позитивний хлопець,цілеспрямований, розсудливий, завжди намагаюсь найти найкомфортніший вихід із ситуації, а не найлегший. Психічно стійкий до стресів та негативного настрою. Стараюсь бути зрозумілим і цікавим у спілкуванні.Впевнений, наполеглевий, відкритий та комунікабельний, з легкістю знаходжу спільну мову з людьми, маю задатки лідера але й водночас здатен слухати когось.
Маю чудове уявлення роботи на посаді офіціанта,також провів чимало часу за барому,тому знаю що потрібно робити для розвитку закладу та приємних емоцій відвідувачам! Дякую що прочитали,гарного вам дня! :-)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: