Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2017

Олена

Юрист, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Здолбунов
Готов работать:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Шерстобітова Олена Юріївна
Рівненська область, м. Здолбунів,
вул. Цегельна,буд. 6, кв. 1
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Д.р. 20.07.19823р.

МЕТА
Працевлаштування за спеціальністю, достойний заробіток.

ОСВІТА
У 2000 році закінчила Рівненський обласний ліцей- інтернат.
У 2003 році закінчила Рівненський державний аграрний технікум за спеціальністю «Правознавство» і здобула кваліфікацію юриста.
У 2006 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво» та здобула кваліфікацію бакалавра з економіки.
У 2007 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і здобула повну вищу освіту за спеціальністю «Управління персоналом і економікипраці» та здобула кваліфікацію економіста.
У 2011році закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобула кваліфікацію бакалавра юриста.
У 2012 році закінчила Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознвство» та здобула кваліфікацію юриста.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
У 2004-2005 рр., працювала оператором – кассиром у Рівнеоблводоканалі.
З 2007 по 2010 рік – працювала головним спреціалістом - юрисконсультом Рівненського міського центру зайнтятості.
З 2010 по 2015 – заступник начальника юридичного відділу Рівненського міського центру зайнятості

ОБОВ”ЯЗКИ
На посаді головного спеціаліста – юрисконсульта здійснювала реєстрацію трудових договорів між ФОП та найманими працівниками. Надавала консультації працівникам центру зайнятості та клієнтам центру зайнятості щодо правильного застосування трудового законодавства. Відслідковувала в засобах масової інформації повідомлення щодо банкрутства підриємств та при потребі готувала заяви про визнання кредиторських вимог РМЦЗ. Здійснювала представництво в судових засіданнях.
На посаді заступника начальника займалася претензійно позовною роботою. Здійснювала представництво в судах(господарському, адміністративному, міському). Займалася договірною роботою. Надавала консультації працівникам РМЦЗ та населенню щодо правильного застосування законодавства. Проводила упереджувальні консультації на підрирємствах в яких планувалось масове вивільнення працівників. Надавала консультації щодо вирішення трудових спорів на підприїмствах та між приватними підприємцями і найманими працівниками. Займалася підготовкою щоквартальної та річної звітності юридичного відділу. Здійснювала безпосереднє керівництво відділом у відсутності начальника відділу.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, ініціативна, відповідольна, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, стійка у стресових ситуаціях, націлена на досягнення результату. Шкідливих звичок не маю.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Володію російською та англійською мовами . Рідна мова – українська.
Практичний досвід роботи з комп’ютером. Добре орієнтуюся на законодавчих сайтах.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Юрист
Ровно, Здолбунов

Юрист, кадровик
Ровно

Юрист, офіс-менеджер, адміністратор
10000 грн, Ровно

Юрист
15000 грн, Ровно

Юрист, юрисконсульт
20000 грн, Ровно

Юрист
Ровно, Ивано-Франковск , еще 4 города

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: