Світлана
Керуючий рестораном (ведення або проєктно)
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3756746
Опыт работы
Директор ресторану
с 02.2022 по наст. время
(2 года 4 месяца)
Любов та Люди, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 05.2020 по 01.2022
(1 год 8 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 11.2019 по 05.2020
(6 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нового ресторану з новим брендом Буффаліно, запуск меню, підбір персоналу, створення звітної документації, упорядкування калькуляції та тех.карт, контроль цінової політики ресторану, робота з перевіряючими та контролюючими органами.
Формування, захист та виконання бюджету.
Просування ресторану та залучення гостей.
Керуючий рестораном
с 05.2019 по 09.2019
(4 месяца)
Ресторан Maroon, Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)
Стартап ресторану при готелі Merriot.
Директор ресторану
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
Via Napoli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Допомога у відкритті та запуску ресторану
• Набір персоналу
• Розробка меню разом із шеф-кухарем
• Розробка стандартів
• Просування ресторану
Зам. директора ресторану
с 10.2017 по 10.2018
(1 год)
F&M froup, Фабіус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
ІО керуючого ресторану Фабіус:
- управління операційною діяльністю:
- планування та прогнозування бюджету (Sales, план видатків, заробітний фонд);
- контроль та ведення касової звітності за день, тиждень, місяць;
- контроль закупівель та витрат;
- виконання фінансового плану;
- формування продажних цін на страви, контроль собівартості страв;
-контроль якості страв, продукції, прийняття рішень щодо усунення проблем та конфліктних ситуацій;
- організація проведення щомісячних інвентаризацій по ОЗ та товарним та госп. залишкам. Аналіз результату інвентаризації;
- організація та контроль організації заходів, весіль,
корпоративів.
- складання кошторисів і погодження;
Директор ресторану
с 01.2017 по 09.2017
(8 месяцев)
MamaMia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 03.2013 по 12.2016
(3 года 9 месяцев)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Від офіціанта до директора. Відкривали заклад у Полтаві.
Образование
НАУ ( авіаційний)
Геодезія та землеустрій, Київ
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Готова взяти в управління або допомогти з відкриттям закладу.
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов