Світлана
Керуючий рестораном (ведення або проєктно)
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3756746
Опыт работы
Директор ресторану
с 02.2022 по наст. время
(2 года 3 месяца)
Любов та Люди, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 05.2020 по 01.2022
(1 год 8 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 11.2019 по 05.2020
(6 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нового ресторану з новим брендом Буффаліно, запуск меню, підбір персоналу, створення звітної документації, упорядкування калькуляції та тех.карт, контроль цінової політики ресторану, робота з перевіряючими та контролюючими органами.
Формування, захист та виконання бюджету.
Просування ресторану та залучення гостей.
Керуючий рестораном
с 05.2019 по 09.2019
(4 месяца)
Ресторан Maroon, Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)
Стартап ресторану при готелі Merriot.
Директор ресторану
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
Via Napoli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Допомога у відкритті та запуску ресторану
• Набір персоналу
• Розробка меню разом із шеф-кухарем
• Розробка стандартів
• Просування ресторану
Зам. директора ресторану
с 10.2017 по 10.2018
(1 год)
F&M froup, Фабіус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
ІО керуючого ресторану Фабіус:
- управління операційною діяльністю:
- планування та прогнозування бюджету (Sales, план видатків, заробітний фонд);
- контроль та ведення касової звітності за день, тиждень, місяць;
- контроль закупівель та витрат;
- виконання фінансового плану;
- формування продажних цін на страви, контроль собівартості страв;
-контроль якості страв, продукції, прийняття рішень щодо усунення проблем та конфліктних ситуацій;
- організація проведення щомісячних інвентаризацій по ОЗ та товарним та госп. залишкам. Аналіз результату інвентаризації;
- організація та контроль організації заходів, весіль,
корпоративів.
- складання кошторисів і погодження;
Директор ресторану
с 01.2017 по 09.2017
(8 месяцев)
MamaMia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 03.2013 по 12.2016
(3 года 9 месяцев)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Від офіціанта до директора. Відкривали заклад у Полтаві.
Образование
НАУ ( авіаційний)
Геодезія та землеустрій, Київ
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Готова взяти в управління або допомогти з відкриттям закладу.
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев