Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 марта 2024 PRO

Світлана

Керуючий рестораном (ведення або проєктно)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 02.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
Любов та Люди, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

с 05.2020 по 01.2022 (1 год 8 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

с 11.2019 по 05.2020 (6 месяцев)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового ресторану з новим брендом Буффаліно, запуск меню, підбір персоналу, створення звітної документації, упорядкування калькуляції та тех.карт, контроль цінової політики ресторану, робота з перевіряючими та контролюючими органами.
Формування, захист та виконання бюджету.
Просування ресторану та залучення гостей.

Керуючий рестораном

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Ресторан Maroon, Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)

Стартап ресторану при готелі Merriot.

Директор ресторану

с 12.2018 по 04.2019 (4 месяца)
Via Napoli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Допомога у відкритті та запуску ресторану
• Набір персоналу
• Розробка меню разом із шеф-кухарем
• Розробка стандартів
• Просування ресторану

Зам. директора ресторану

с 10.2017 по 10.2018 (1 год)
F&M froup, Фабіус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ІО керуючого ресторану Фабіус:
- управління операційною діяльністю:
- планування та прогнозування бюджету (Sales, план видатків, заробітний фонд);
- контроль та ведення касової звітності за день, тиждень, місяць;
- контроль закупівель та витрат;
- виконання фінансового плану;
- формування продажних цін на страви, контроль собівартості страв;
-контроль якості страв, продукції, прийняття рішень щодо усунення проблем та конфліктних ситуацій;
- організація проведення щомісячних інвентаризацій по ОЗ та товарним та госп. залишкам. Аналіз результату інвентаризації;
- організація та контроль організації заходів, весіль,
корпоративів.
- складання кошторисів і погодження;

Директор ресторану

с 01.2017 по 09.2017 (8 месяцев)
MamaMia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

с 03.2013 по 12.2016 (3 года 9 месяцев)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Від офіціанта до директора. Відкривали заклад у Полтаві.

Образование

НАУ ( авіаційний)

Геодезія та землеустрій, Київ
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)

Знания и навыки

MS Office R-Keeper Google Docs Google Todoist Canva Управління персоналом до 120 людей Finmap Poster

Дополнительная информация

Готова взяти в управління або допомогти з відкриттям закладу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: