Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 августа 2023 PRO

Інна

Няня, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
54 года
Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Няня

с 03.2010 по 08.2023 (13 лет 5 месяцев)
приватна особа, Кам'янське (Приватні особи)

З 2010 по 2012 р., з 2016 року і до тепер працюю нянею. Працювала з дітьми від 1,8 до 14 років. Працюю в родинах, забезпечую повноцінний догляд за дитиною, розвиток відповідно до віку, навчаю навичкам самообслуговування, самостійності, мисленню. Можу залишатися з дитиною в разі від'їзду батьків.
Одружена, маю двох дорослих доньок. Добра, працьовита, без шкідливих звичок, знаходжу спільну мову з дітьми. Вважаю, що дитинство має бути обов'язково щасливим – це запорука успішного майбутнього. Керуюся в роботі трьома принципами: дитина має бути здоровою, щасливою і перебувати в безпеці. Вивчаю дитячу вікову психологію, дошкільне виховання, педагогіку, цікавлюся медициною, маю навички надання долікарської допомоги. Володію методиками раннього розвитку, успішно працюю з дітьми з затримкою мовлення, з дітьми, які мають небажану поведінку. Мала досвід роботи з дитиною з особливими потребами. Завжди навчаюсь, знаходжу відповіді на питання, які виникають в процесі роботи.

Образование

Днепропетровский химико-технологический институт

ТНВ, инженер технолог, Днепр (Днепропетровск)
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Вища технічна освіта, червоний диплом. Протягом останніх 10 років вивчаю вікову психологію, дошкільне виховання, основи педагогіки. Відвідую лекції, семінари провідних спеціалістів і викладачів в галузі психології, спеціалістів з корекції поведінки.

Знания и навыки

Організованість Творчий підхід Підготовка дітей до школи Логічне мислення Активність Відповідальність Робота з особливими дітьми Проведення занять з розвитку мовлення Здатність до навчання Дитяча психологія

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Маю спокійний характер, поважаю дітей і їх родину, очікую такого ж відношення до себе. Не порушую особисті кордони, завжди працюю в інтересах дитини. Навчаю дітей самостійності, навичкам самообслуговування, відповідальності (враховуючи вік дитини). З деякими родинами маю гарні відносини дотепер. Маю письмові рекомендації від родин в яких працювала тривалий час.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: