Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 марта 2018

Тетяна

Бармен-офіціант, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Межгорье

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен-офіціант

с 02.2015 по 02.2017 (2 года)
Ресторан, Ужгород, Пилипець, Міжгір'я ("Колиба",реакреаційний комплекс "Solva" ресторан " Дует","Old cafe", "Фемелі" весільний ресторан "Олеся +")

Пунктуальність, охайність, ввічливість, креативність, кмітливість, комунікабельність, знання барної карти, ( кавових напоїв, коктейлів, тощо.), склад та компоненти страв домашньої або ж європейської кухні. Чистота за робочим місцем. Якомога найкраще довести до відома клієнту про напій який його зацікавив, так щоб, він зміг його замовити, і з насолодою його випити.
Також працювала офіціантом, адже в іншу зміну виходила як офіціант. Більше почали залишати хороших відгуків про заклад в книзі скарг і пропозицій. Заклад вже більше відвідували, і більше було рекомендацій що до закладу. Багато допомагала начальниці в роботі, допомога в пошуках нових працівників закладу, брала їх під свою відповідальність мала змогу стажувати їх. По від'їзду адміністратора надавалося право заміняти його і надавалася відповідальність керувати та вирішувати різні питання по роботі. При необхідності навіть допомагала на кухні повару,( готувала самостійно страви, наявні меню) була пропозиція щоб так і залишитися на цій посаді, але більше подобається спілкуватися з людьми, тому від такої пропозиції відмовилася.
Також працювала у весільних ресторанах. Де обслуговувала весілля, як офіціант та декоратор, вбирала весільний зал тощо: оформляла весільний стіл та стіну наречених, оформлення арки для виїздних церемоній, оформлення фруктових столів та кенді бару, та квіткове оформлення.
Що до роботи зараз, якщо переїзд в інше місто, то бажано б щоб на перший час надавалося житло.

Образование

Ужгородський національний університет

Стоматологічний, Ужгород
Неоконченное высшее, с 2014 по 2016 (1 год 4 месяца)

Знание языков

Русский — средний

Дополнительная информация

Тетяна 20 років, з вищою не закінченою освітою. Працелюбна, пунктуальна, весела, завз'ята, наполеглива, відповідальна, охайна, щира, балакуча,без шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: