Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2017

Максим

Інженер з експлуатації нафтогазопроводів та сховищ

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Киев, Кропивницкий, Львов, Николаев, Одесса, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Хуторянський Максим Павлович
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Відомості про
себе:Дата і місце народження: 31.03.1990 р., м. Тальне, Черкаська обл.
Готовий до переїзду.
Досвід роботи: 12.2014- по цей час - ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада –начальник зміни нафтобази (Організація і контроль безперебійної та безпечної роботи персоналу та всього обладнання нафтобази. Забезпечення постійного підвищення рівня технічної підготовки об'єктів, їх ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на експлуатацію нафтобази та устаткування. Контроль за своєчасністю і повнотою проведення планово-попереджувальних ремонтів, а також участь у комісіях з атестації і періодичної перевірки знань інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу).

06.2014- 12.2014 - ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада – майстер механік нафтобазового господарства (Організація і контроль безперебійної та безпечної роботи персоналу та обладнання автоматичної станції наливу автомобільних цистерн компанії «Укрнафта»)
10.2012 –06.2014 – ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада - слюсар по ремонту технологiчних установок, оператор товарний 4-го розряду (Ремонт та технічне обслуговування автоматичних станцій наливу автомобільних цистерн, насосного обладнання та резервуарного парку) (організація загрузки автоцистерн верхнім та нижнім наливом)

07.2010 – 10.2012 - ПАТ ''Одеснафтопродукт'', посада -слюсар по ремонту технологiчних установок 5-го розряду (Ремонт технологiчних установок нафтобази, насосного та компресорного обладнання, експлуатацiя насосного обладнання та резервуарного парку.


2013-2014 рр. – Полтавський нацiональний технічний університет Юрiя Кондратюка, кафедра Обладнання нафтових та газових промислів (спецiалiст інженер механік)
2010-2013 рр. – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, кафедра транспорту та зберігання нафти і газу (Факультет нафтогазопроводів), кваліфікація бакалавра з нафтогазової справи.
2007-2010 рр. – Одеський технікум нафтової та газової промисловості, eксплуатацiя нафтогазопроводiв та нафтогазосховищ, кваліфікація - технiк з пiдготовки та транспортування нафти та газу (молодший спеціаліст).
Курси, сертифікати та посвідчення:
2011 р - ''Одесабуд'', Стропальник 3 –го розряду
2011 р – Морська академія, зачисник резервуарів і ємностей
Водійське посвідчення категорії В
Впевнений користувач: MS Office, Internet, Microsoft Excel

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: