Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2024 PRO

Надежда

Психолог, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
67 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Психолог

с 04.2014 по наст. время (10 лет 1 месяц)
Воинская часть, Днепр (Днепропетровск) (Охорона, безпека, оборона)

З квітня 2014 року по теперішній час – практикуючий психолог у військовій частині Державної спеціальної служби транспорту.

Образование

Полтавський державний педагогічний інститут

Історичний факультет, Полтава
Высшее, с 1974 по 1978 (3 года 11 месяцев)

Вчитель історії та суспільствознавства
2-га Спеціальність Психолог-практик
2-га Освіта , 2000-2001 Дніпропетровський державний університет, факультет психології

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

МАЗАН НАДІЯ ІЛЛІВНА

1-ша Освіта 1974-1978 –Полтавський державний педагогічний інститут, історичний факультет

2-га Освіта

2000-2001 Дніпропетровський державний університет, факультет психології

1-ша Спеціальність

Вчитель історії та суспільствознавства

2-га Спеціальність

Психолог-практик

Загальний стаж роботи 42 роки

Стаж роботи психологом 16 років

Професійний досвід З квітня 2014 року по теперішній час – практикуючий психолог у військовій частині Державної спеціальної служби транспорту. З липня 2012 року по березень 2014 року – практикуючий психолог Центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Красногвардійської районної в м. Дніпропетровську Ради. З вересня 2007 року по червень 2012 рік – спеціаліст сектору зв’язків з громадськістю ДДУ УМВС України в Дніпропетровській області. Лютий 2005 – листопад 2006 рік – практикуючий психолог у дитячому домі з дітьми з девіантною поведінкою віком з 3 до 21 року. З травня 2004 по січень 2005 – методист відділення психології Відкритого міжнародного університету розвитку людини, Дніпропетровська філія. З вересня 2003 по квітень 2004– практикуючий психолог Дніпропетровського державного фінансово-економічного інституту. З жовтня 2001 по квітень 2003 року – практикуючий психолог Дніпропетровського обласного медичного ліцею-інтернату.

Додаткові відомості Працювала практикуючим психологом в центрах реабілітації міста Дніпра. Проводила тренінгові заняття за

тематикою «Шляхи виходу з конфліктних ситуацій», «Роль та значення позитивної установки», «Як позбавитися негативних емоцій» та іншими. Проводжу індивідуальні консультації по взаємовідносинам у колективі, між чоловіком та жінкою, вмію коректно вести діалог та привернути до себе співрозмовників, даю поради щодо вирішення проблем у конкретних життєвих ситуаціях. Маю майже 250 позитивних відгуків. Є членом Національного Союзу журналістів України. Публікуюся в газетах «Кримінальна панорама», «Наше місто». Пишу статті про особистість, її роль та призначення у суспільстві, про роботу поліції у складних умовах теперішнього часу. Маю досвід роботи зі зверненнями громадян. Писала статті про людей бізнесу, брала інтерв’ю та їздила з дорученнями від видавництва у відрядження.

Закінчила курси телеведучих у2001 році. Маю досвіт роботи з підготовки сюжетів для телебачення.

Володіння іноземними

мовами Німецька, іспанська зі словником

Адреса: 49125 м. Дніпро,
м.т. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Приймала участь у Науково-практичній конференції Українського товариства психотерапевтів «Психіатрія, психологія, психотерапія – шляхи взаємодії», 2005 р., Науковій конференції «Психоаналіз та суспільство» у 2006 р., Творчому семінарі з клієнт – центрованої ігрової психотерапії з дітьми в 2006 році, Семінарі «Символодрама» – у 2007 році,

Приймаю участь в роботі українсько-американського проекту «Молодь на роздоріжжі».

Похожие кандидаты

Психолог
Днепр, Ивано-Франковск, Киев

Психолог
Днепр, Новомосковск

Практичний психолог
25000 грн, Днепр

Викладач історії, практичний психолог
11000 грн, Днепр

Психолог
Днепр

Психолог
40000 грн, Днепр

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: