Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 декабря 2021 PRO

Наталія

Медична сестра, лаборант

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Медична сестра, лаборант

с 06.2017 по наст. время (6 лет 10 месяцев)
КНП ЦМКЛ ІМР, Івано-Франківськ (...)

проведення ін'єкцій, ведення документації, підготовка лабораторного обладнання до використання, виконання лабораторних аналізів за допомогою спеціальних піпеток на обладнання.

Образование

Івано-Франківський базовий медичний коледж

Акушерська справа, Івано-Франківськ
Среднее специальное, с 2014 по 2017 (2 года 4 месяца)

Знання основних симптомів і причин хвороб людини; основних показань і протипоказань, дозувань і правил прийому лікарських препаратів; основних понять про асептику і антисептику, видів дезінфекції та стерилізації; основних методів диспансерного обслуговування населення; основних методів діагностики, правил виконання простих фізіотерапевтичних процедур та поводження з медичними приладами; основних форм медичної документації та її призначення; правил першої медичної допомоги, Уміння провести підшкірні, внутрішньом'язові та внутрішньовенні ін'єкції; надати першу медичну допомогу: штучне дихання, накласти джгут, ввести зонд, накласти шини, бинти, пов'язки, промити шлунок, ввести катетер чи газовідвідні трубки; виміряти артеріальний тиск, температуру хворого; готувати хворого до наркозу і здійснювати інгаляції; виконувати основні фізіотерапевтичні процедури; вміння контлолювати та здійснювати процес фізіологічних пологів,догляд за породіллями та немовлятами у післяпологовий період.

Дополнительная информация

Відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, тактовна, охайна, вмію ефективно та раціонально організувати виробничий процес, стресостійка, вмію спілкуватися, легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Чітко дотримуюся норм технологічного процесу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: