Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июля 2017

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4008349

Механик, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

Шуляренко Антон Миколайович
Контактні дані:
мобільний [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особисті дані:
Українець, 19 листопада 1987 року народження, неодружений.
Освіта:
1995-2005 рр.- Новоградівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, по закінченню отримав атестат з відзнакою.
2005-2010 рр.- Кіровоградський національний технічний університет, факультет Сільськогосподарського машинобудування, спеціальність інженер-механік, спеціалізація механізація та електрофікація сільського господарства.
Під час навчання брав активну участь у науковій роботі факультету, за що неодноразово був нагороджений грамотами. Став спів’автором патентів на корисні моделі, номера патентів: №45787, №44436, №40885,№44435. По закінченню навчання отримав червоний диплом магістра.
Працював:
12.09.08-31.05.10 – ТОВ «Продсервіс», в другу зміну вантажником. До моїх обов’язків входило: збір товару по накладних, ведення обліку товарів які знаходилися на складі, відвантаження товару відповідно до накладних.
13.09.10-12.10.10 – ННЦ «ІМЕСХ», молодший науковий співробітник в лабораторії післязбиральної обробки зерна. До моїх обов’язків входило: розробка обладнання призначеного для очищення та сушіння зерна.
21.10.10-30.06.11- ВНЗ «КТМСГ», викладач дисципліни механізація переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. . До моїх обов’язків входило: ведення лекцій по попередньо вказаній дисципліні. Звільнився у зв’язку з закінченням контракту з даним навчальним закладом.
01.09.11-01.04.13- ТОВ «Компанія агромир», механік. До моїх обов’язків входило: ремонт та обслуговування сільськогосподарської техніки реалізованої компанією, навчання працівників які працювали з даною технікою. Звільнився у зв’язку з сімейними обставинами.
01.09.13- по даний момент. Працюю на фермерському господарстві. До моїх обов’язків входе: виготовлення та монтаж обладнання, для даного господарства, яке механізуватиме процеси транспортування, очищення, сушіння та зберігання зерна різних сільськогосподарських культур, а також ремонт вже існуючого обладнання.

Іноземні мови:
Російська вільно, англійська мінімальний побутовий рівень.
Водійські права:
Категорія В
Володіння комп’ютером:
Впевнений користувач майкрософт офіс, КОМПАС(в середовищі 3D досвіду роботи немаю).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: